Nagyon úgy tűnik, hogy az Amazon MGM visszatér a szuperhősök világába, a stúdió ugyanis már fejleszti a 2022-es Szamaritánus folytatását.

A Sylvester Stallone főszereplésével készült produkció ugyan vegyes fogadtatásban részesült, a Rotten Tomatoes portálon például mindössze 38 százalékra értékelték a kritikusok, mindez nem vette el a kedvét a készítőknek, hogy megcsinálják a folytatást.

A Szamaritánus végtére is igazi közönségsiker, a már említett Rottenen a rajongóktól 71 százalékot zsebelt be, ráadásul a hazai közönségi is 63 százalékra értékelte a Mafabon. Stallone egyébként producerként is részt vesz a projektben, a forgatókönyvet pedig ezúttal is Bragi F. Schut fejleszti.

Julius Avery rendezése egy titokzatos szuperhősről szól, akinek évekkel ezelőtt nyoma veszett, sokan hisznek még a visszatérésében, hiszen a világon ismét egyre jobban eluralkodik a káosz. Egy fiatal srác pedig a nyomába is ered a történteknek, hiszen egyik szomszédja nagyon is úgy tűnik, hogy rendelkezik szuperképességekkel.

A Szamaritánus elérhető az Prime Video műsorkínálatában.

akció | dráma | fantasy | sci-fi

Húsz évvel ezelőtt egy rejtélyes erejű szuperhősnek nyoma veszett. Egy fiatal srác felkerekedik, hogy kiderítse, vajon életben van-e még... Sylvester Stallone pályafutásának... több»