Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
indingo Nézhetetlen  2017. 04. 10.

Borzalmas volt. Azt hittem, hogy Nicolas Cage neve azért garancia egy bizonyos szintre, de tévednem kellett. A történet übergagyi az eltűnő, de ruhájukat hátrahagyó emberekkel.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Aki teheti NE nézze meg. Nem tudom mire gondoltak a készítők, az ilyen filmekre felesleges pénzt költeni. Borzasztó a története és a párbeszédek sem voltak valami értelmesek.


 
kevelin   2019. 07. 27.

vártam hogy majd a végén választ kapunk bármire/mindenre. hát nem így lett. egy végtelenül unalmas, rossz forgatókönyvvel rossz rendezéssel, rossz játékkal ellátott film. csak azért nem nézhetetlen mert nem hagytam abba végignéztem de bár ne tettem volna. kerülje el mindenki erre a filmre még nicholas cage neve sem garancia. egész egyszerűen rossz, pedig alapvetően a sztori jó lenne

 
szabi17   2016. 07. 06.

Az eredeti filmeket nem láttam így azokhoz nem igazán tudom viszonyítani de így magában egy elég közepes alkotás lett. A történet elég lassan de viszonylag érdekesen bontakozik ki és hoz elő egy olyan fordulatot amire nem számít az ember, ha nem tudja miről szól a történet. A misztikuma képes fenntartani a figyelmet a film végéig de közben kissé ellaposodik a történet . A színészi teljesítményt nagyon gyenge volt számomra, több irritáló személyiséggel és alakítással. Nicolas Cage régen nagy kedvencem volt de nem tudom, hogy van e ennél is lentebb számára.

Nicolas Cage
Cassi Thomson
Cassi Thomson
Cassi Thomson
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicky Whelan
Nicolas Cage
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.