Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68

Szemvillanás alatt (2007)

The Life Before Her Eyes
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
Videók
 
Timon   2019. 11. 01.

legújabb vélemény

Tartalmaz cselekményelemzést és spoileres lehet! Kezdve ott,hogy különböző idősíkokban játszódik a film,és hogy ezek középpontjában a vécés jelenet áll,hogy a srác rájuk támad,ott érződik,hogy itt valami nagyon nem kóser. Végig úgy vannak szőve az elemek,jelenetek,hogy az ember szinte bármire képes gondolni,hogy itt mi minden történhet,mennyire bonyolult,mégis az sült ki,hogy szokatlanul becsapós a látszat,mint a legtöbb thrillerben. Emlék-visszanézés során különösen figyeltem minden egyes részletet a helyszíneken,mert a legapróbb is mindent elárulhat,sok múlhat rajta. Kitértem arra is,hogy vajon mi lehetett az,ami kiváltotta az iskolai lövöldözést,csak a biztonság kedvéért. Összességében az izgalom volt az,ami adta az adrenalint,de a vége felé már annyira ,,túl rejtélyesre" sikeredett,hogy kissé felemás lett. 10/7,5

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Monoton, egyhangú film, melyben az érzelmek nem elég mélyek ahhoz, hogy beleélje magát az ember. A karakterek sincsenek kidolgozva. Nem a legjobb választás.


 
indingo   2019. 07. 22.

Maga az alapstory megrázó és megindító, de a vége a nagy csavarral nekem nem tetszett.

 
pi   2015. 08. 09.

Egy picit érzelgős, de ettől függetlenül egy remek képet alkot a barátságról, mindemellett Oscar Isaac szerintem remekel ebben a filmben. Érdemes megnézni, ha másért nem is, de legalább miatta.

 
majkymi   2015. 06. 11.

Szerintem a történet eléggé össze van csak dobálva, próbál nem intellektuális film lenni, de túlságosan elmegy tudálékosságba, ami szerintem nem mindig értelmezhető. Ezen felül a kamerabeállítások se nagyon tetszettek nekem. Nem nézhetetlen, de inkább csak egy korrekt film, nem több.

Evan Rachel Wood
Uma Thurman
Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood
Eva Amurri
Evan Rachel Wood
Eva Amurri
Uma Thurman
Evan Rachel Wood
Eva Amurri
John Magaro
Jack Gilpin
Evan Rachel Wood
Eva Amurri
Evan Rachel Wood
Oscar Isaac
Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood
Oscar Isaac
Evan Rachel Wood
Eva Amurri
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.