Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Lány a vízben (2006)

Lady in the Water
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
TribeBubu   2016. 02. 23.

Sokan gyűlölik ezt a filmet, nekem viszont nagy kedvencem. Igaz, sokmindenben eltér a Shyamalantől megszokott zsenialitástól. Ám ennek a darabnak a zsenialitása a cselekmény kibontakozásában és a fantáziavilágának egyediségében rejlik. Negatív visszhangjának valószínűleg az áll a hátterében, hogy a film egy kritikust végtelenül ellenszenves figuraként állít be, az több alkalommal bolondot csinál magából, majd csúnya véget is ér az élete. Ennél több nyilvánvaló gúny nem is kell a kritikusoknak ahhoz, hogy porig alázzanak egy filmet. Az ő jóvoltukból aztán az emberek nagy része is hasonló nemtetszéssel fog viszonyulni a darabhoz. Elismerem, van pár buta jelenet és egy-két mellékszereplő, akik nem mozognak a színészi tehetség magaslatainak közelében sem. Bár közel sem új, nagyon szép a történet mondanivalója, s ez némileg ellensúlyozza hibáit.

 
Loborg   2015. 02. 16.

Aranyos történet, bár kissé kiszámítható. Egyszer azért simán nézhető, jobb mint az átlag, bár M. Night Shyamalan Hatodik érzékéhez nem ér fel.


 
Agnes96   2015. 03. 01.

Számomra borzasztó csalódás és sokk. Az animáció elavult (volt már akkor is), a történet gagyi. Mint egy rossz szappanopera. Semmi értelme.

 
Toldi   2016. 01. 03.

Elképesztő hangulata van ennek a filmnek, nekem abszolút belopta magát a szívembe, szerintem a karakterek is iszonyú szerethetőek, a zenéről nem is beszélve. Nagyon rendben van, pedig általában nem szeretem ennek a rendezőnek a filmjeit.

 
Hitman   2014. 12. 07.

Bár itt Shyamalan már elindult lefelé a lejtőn szerintem, ez a film különösen jól sikerült. Talán azért, mert ez közel állt a szívéhez, ha jól tudom, ő találta ki a történetet, szóval ez talán kicsit javított rajta, mert a többi produkciója mostanában már eléggé lapos volt, látszott, hogy őt sem annyira érdeklik a filmek, amiket készít.

A film összbevétele 72 785 169 dollár volt (imdb.com).

 

Cindy Cheung ügynöke eredetileg egymillió dollárt szeretett volna kapni a szerepért. Végül kiegyeztek százezerben.

(kázsé)
 

A film története egy esti mesén alapul, amit M. Night Shyamalan a gyerekeinek talált ki.

(kázsé)
 

Kevin Costner is jelölt volt Heep szerepére.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.