Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Határtalan éj (2019)

The Vast of Night
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
József-Lendvai   2022. 08. 19.

legújabb vélemény

0

Az eleje unalmas, de legalább a végén sem történik semmi. Viccet félretéve: nem egyszerre, de végig néztem. Talán a hangulata miatt, ami viszont tetszett.

 
BoBamburg   2022. 03. 24.

0

Így kell nagyszerű sci-fit csinálni egyszerű és minimális alapanyagból. A film nem mutat semmit, szinte minden a néző képzeletére van bízva, és ez baromi jól áll neki. És pluszpont azért is, ugyanis nagyon könnyen rosszul is elsülhetett volna egy ily... több»

 
rainman   2021. 04. 30.

0

Röviden: Az elsőfilmes Andrew Patterson szerelemgyereke lehetett a film, mivel ő rendezte, írta és gyakorlatilag minden eleme hozzá köthető. UFO sztori (majdnem) UFÓ-k nélkül. Egy lassan hömpölygő, érezhetően extra kis költségvetésű film, aminek vann... több»

 
Alkalmiboy   2021. 05. 06.

0

Ne ijesszen meg, hogy az eleje dögunalom, aztán szépen magára talál a film. Spielberg 80-as éveire emlékeztet, ami nálam kimondottan jó pont. Bátran essetek neki, nem az a fajta film ez, ami csalódást okozna.

 
A The Vast of Night tehát egyszerre óda a tudományos-fantasztikum hőskorához és a zsáner kedvelőihez, roppant elegáns és ötletes formában - remek példája annak, hogy a nosztalgiázásnak nem mindig kell izzadságszagúnak lennie. több»