Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67

A fiók (2005)

The Jacket
Filmadatlap
 
31
Szereplők
12
Vélemények
19
Képek
1
Videók
A fiók
 
hsanya182   2015. 06. 09.

A fő események egy pszichiátriában játszódnak, bár sokszor-sokszor időző unalmas párbeszédekbe csapnak, a cselekmény sokszor áll, de egy érdekes elvont DRÁMAI alkotás lett a múlt és jelen játszadozásával miközben a pszichiátria hibáira is rávilágít. Összegezve a "Forráskód" c. film elődje is lehetne, egy unalmasabb formában tálalva :)

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Bennem nem igazán állt össze a történet, pedig szeretem a kicsit elvont filmeket. Eléggé szaggatott volt és ez rontott a filmélményen. Kár érte, jobbra számítottam.


 
kevelin   2018. 03. 03.

Nem tetszett. Tudtam, hogy nem lesz túl izgalmas, de ez már inkább unalmassá vált. A párbeszédek csak folytak és folytak de semmi mondanivalójuk nem akadt. Igazából nem is értem minek néztem meg.

 
miklosvaridori   2017. 06. 14.

Meg sem lepődöm, hogy egy nem szokványos misztikus thrillert hozott össze ez a két nagyszerű színész, Adrien Brody és Keira Knightley. Érdemes megnézni!

 
macskulare   2015. 06. 10.

Az idősíkok keveredését kedvelők részére kötelező darab, a maga nemében kiemelkedő alkotás volt még a Forráskód c. film előtti időkben. Az időparadoxon elfogadásával bárki számára jó kis filmes csemegét szolgáltat az érzelmek tapintható megjelenítésével, amiben a szereplők - és kiemelkedően Adrien Brody - jeleskednek. Kissé gondolkodni kell a dolgokon, hogy mi is történik a filmben, de ettől még jó. Hány olyan film van amiben a legvégén derül ki hogy mégis miről van szó egyáltalán... Akkor ajánlom, ha már sok volt a robbantgatós lövöldözés, az altesti poénok vagy a kosztümös romantika. Ez ugyanis nem felhőtlen szórakoztatás...

Adrien Brody
 

Adrien Brody a felkészülés részeként egy izolált konténerben töltött el hosszú órákat, hogy börtönélményre tegyen szert.

(ps)
 

John Maybury bevallása szerint a szeretkezős jelenet sokkal hosszabb volt, de a tesztközönségnek nem igazán tetszett, úgyhogy megvágták.

(ps)
 

Adrien Brody komolyan készült a szerepre, többek között protein diétára fogták.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.