Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
67%

A fiók (2005)

The Jacket
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 30.

legújabb vélemény

0

Mivel hasonlót és jobbat is láttam már, sajnos csak két csillagra tudom értékelni. Vontatott és eseménytelen az egész, olyan se eleje, se vége. Nem tudom megszeretni az ilyen típusú filmeket.

 
hsanya182   2015. 06. 09.

1

A fő események egy pszichiátriában játszódnak, bár sokszor-sokszor időző unalmas párbeszédekbe csapnak, a cselekmény sokszor áll, de egy érdekes elvont DRÁMAI alkotás lett a múlt és jelen játszadozásával miközben a pszichiátria hibáira is rávilágít. ... több»


 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

0

Bennem nem igazán állt össze a történet, pedig szeretem a kicsit elvont filmeket. Eléggé szaggatott volt és ez rontott a filmélményen. Kár érte, jobbra számítottam.

 
kevelin   2018. 03. 03.

0

Nem tetszett. Tudtam, hogy nem lesz túl izgalmas, de ez már inkább unalmassá vált. A párbeszédek csak folytak és folytak de semmi mondanivalójuk nem akadt. Igazából nem is értem minek néztem meg.

 
miklosvaridori   2017. 06. 14.

0

Meg sem lepődöm, hogy egy nem szokványos misztikus thrillert hozott össze ez a két nagyszerű színész, Adrien Brody és Keira Knightley. Érdemes megnézni!

 
macskulare   2015. 06. 10.

1

Az idősíkok keveredését kedvelők részére kötelező darab, a maga nemében kiemelkedő alkotás volt még a Forráskód c. film előtti időkben. Az időparadoxon elfogadásával bárki számára jó kis filmes csemegét szolgáltat az érzelmek tapintható megjelenítésé... több»

 
kernernoemi   2016. 10. 22.

0

Adrian Brody második legjobb filmjének tartom, izgalmas, fordulatos és mély tartalmú. A film hangulata feszült, dramatikus és érdekfeszítő, nem unatkoztam rajta.

Galéria (19)

Adrien Brody

Videók (1)

A film összbevétele 20 046 858 dollár volt (imdb.com).

 

Adrien Brody a felkészülés részeként egy izolált konténerben töltött el hosszú órákat, hogy börtönélményre tegyen szert.

(ps)
 

bevallása szerint a szeretkezős jelenet sokkal hosszabb volt, de a tesztközönségnek nem igazán tetszett, úgyhogy megvágták.

(ps)
 

Adrien Brody komolyan készült a szerepre, többek között protein diétára fogták.

(ps)
 

A film elején látható háborús felvételek közül az, amelyiken egy Apache helikopter látható éjszakai bevetésen, valóban megtörtént. A bevetés során az amerikai hadsereg végzett néhány felkelővel.

(ps)
 

Jack Starks szerepére Mark Wahlberg és Colin Farrell neve is szóba került.

(ps)
 

Keira Knightley az Artúr király (2004) meghallgatásáról keveredett a film meghallgatására.

(ps)