Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67

A fiók (2005)

The Jacket
Filmadatlap
 
31
Szereplők
12
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Vélemények: A fiók (2005)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
hsanya182   2015. 06. 09.

A fő események egy pszichiátriában játszódnak, bár sokszor-sokszor időző unalmas párbeszédekbe csapnak, a cselekmény sokszor áll, de egy érdekes elvont DRÁMAI alkotás lett a múlt és jelen játszadozásával miközben a pszichiátria hibáira is rávilágít. Összegezve a "Forráskód" c. film elődje is lehetne, egy unalmasabb formában tálalva :)

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Bennem nem igazán állt össze a történet, pedig szeretem a kicsit elvont filmeket. Eléggé szaggatott volt és ez rontott a filmélményen. Kár érte, jobbra számítottam.


 
kevelin   2018. 03. 03.

Nem tetszett. Tudtam, hogy nem lesz túl izgalmas, de ez már inkább unalmassá vált. A párbeszédek csak folytak és folytak de semmi mondanivalójuk nem akadt. Igazából nem is értem minek néztem meg.

 
miklosvaridori   2017. 06. 14.

Meg sem lepődöm, hogy egy nem szokványos misztikus thrillert hozott össze ez a két nagyszerű színész, Adrien Brody és Keira Knightley. Érdemes megnézni!

 
macskulare   2015. 06. 10.

Az idősíkok keveredését kedvelők részére kötelező darab, a maga nemében kiemelkedő alkotás volt még a Forráskód c. film előtti időkben. Az időparadoxon elfogadásával bárki számára jó kis filmes csemegét szolgáltat az érzelmek tapintható megjelenítésével, amiben a szereplők - és kiemelkedően Adrien Brody - jeleskednek. Kissé gondolkodni kell a dolgokon, hogy mi is történik a filmben, de ettől még jó. Hány olyan film van amiben a legvégén derül ki hogy mégis miről van szó egyáltalán... Akkor ajánlom, ha már sok volt a robbantgatós lövöldözés, az altesti poénok vagy a kosztümös romantika. Ez ugyanis nem felhőtlen szórakoztatás...

 
kernernoemi   2016. 10. 22.

Adrian Brody második legjobb filmjének tartom, izgalmas, fordulatos és mély tartalmú. A film hangulata feszült, dramatikus és érdekfeszítő, nem unatkoztam rajta.

 
tilino   2017. 02. 18.

Adrien Brody és Keira Knightley nevei hallatán felcsillant a szemem, és nagy elvárásaim voltak. De igazából csalódást okozott a film, pedig az alapötlet tényleg ütős. Kriminek szerintem gyenge, sci-finek pedig nem elég látványos.

 
inemeth   2015. 03. 14.

Inkább dráma mint thriller. A főhős jó karakter, szeretem a filmjeit, de A fiókot inkább csak középkategóriásnak értékelném. Nem elég pörgős, nem elég izgalmas.

 
Doloresz89   2019. 02. 03.

Nagyon elvont film, de valamiért a mai napig emlékszem az egész történetre, pedig vagy 8 éve láttam. Ad valami pluszt, bár ez sokaknak szerintem értelmezhetetlen.

 
Sheeny004   2018. 01. 24.

Nem tetszett. Vontatott a cselekményszál. 40 percet néztem belőle, ki kellett kapcsolni mert egy annyira semmitmondó, történésmentes film. Pedig azt hitem jó lesz.

 
cvölf   2016. 05. 04.

Nehéz lenne meghatározni a film műfaját, de érdekes. A sci-fi, a misztikus és a thriller elemeit is megtalálhatjuk és van egy nem mellékes szerelmi szál is. A történet egyedi és izgalmas, de a megvalósítás hagy némi kívánnivalót maga után. Brody és Knightley alakításával semmi gond, külön-külön és együtt is jól működnek.

 
KingPin   2014. 11. 15.

Adrian Brody alakítása nagyon tetszett, az egyébként is remek színész remekül formálta meg karakterét. A film sztorija érdekes, kellőképpen misztikus és tele van belső utazásokkal, visszaemlékezésekkel és hallucinációkkal. Mindent latba véve mégis csak közepesnek mondanám ezt az alkotást.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.