Ryan Reynolds visszavonul, de nyugi, nem örökre

Ryan Reynolds nagyon ment az utóbbi években. A Deadpool után két évvel jött a második rész, a Six Underground – Hatan az alvilágból, a Pokémon: Pikachu, a detektív, a Sokkal több mint testőr két része, a Free Guy, kevesebb mint egy hónap múlva pedig debütál az új netflixes filmje, a Különösen veszélyes bűnözők Dwayne Johnsonnal és Gal Gadottal. Nem csoda, hogy kissé elfáradt.

Most fejezte be az Apple TV+-ra készülő, a Karácsonyi ének afféle rebootjának nevezett Spirited című filmjét Ryan Renyolds, melyben a színészt Ebenezer Scrooge szerepében láthatjuk majd. 

Ezt követően viszont esélyes, hogy hosszabb ideig nélkülöznünk fog kelleni őt, ugyanis az új Instagram-posztja szerint eljött az ideje, hogy egy kicsit visszavonuljon. A bejegyzésben Ryenolds áldozott néhány kedves szót a film sztárjainak, köztük Will Ferrellnek és Octavia Spencernek is, akivel a 9 - A szám hatalma után most dolgozott együtt másodszor. 

Hogy mikor várható majd a nagy visszatérés, az egyelőre rejtély, de egy biztos, hogy legkésőbb a Deadpool 3-ig kell várniuk a rajongóknak. 

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés