Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
10
Vélemények
18
Képek
3
Videók
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Ryan Reynold akármilyen szerepet játszik jól áll neki. A film kicsit Deadpool-os volt, de pont ezért tetszett annyira. Izgalmas, akció dús és humoros volt, minden ami egy jó filmhez kell. Mindenképp ajánlom megnézésre!

 
HETEDIK   2019. 12. 14.

A kezdés egyből berúgta az ajtót, az Alfa Romeos rodeótól az embernek leesik az álla, azt hittem Bay ismét egy Bad Boys 2-vel rukkol elő, de sajnos a későbbiekben már közel sem tudja hozni ezt a szintet. Az is sokat elárul hogy Netflixre gyártott, szóval a színvonal nem lett magasra helyezve finoman szólva sem. Egyszer el tud szórakoztatni, de semmi több. Bay-nek vannak ennél jóval maradandóbb filmjei.


 
NGN   2020. 02. 02.

Totális agymenés Bay módra. Látványos autós üldözések, átlagos történettel. Egynek elment, de nem világmegváltó alkotás.

 
MP170506   2019. 12. 31.

Nekem nagyon tetszett! Jó volt maga a történet, jól volt felépítve és nagyon jók a karakterek, a színészek pedig nagyon jól hozzák. Szerintem nagyon jó alkotás!

 
fcbnandi   2020. 01. 05.

rossz

Max fél órát néztem belőle, de nem bírtam tovább, mert nézhetetlen, unalmas, se eleje, se vége. Annak való, aki a látványra megy. Engem hagyjanak békén az ilyen marhaságokkal.

 
Aki tényleg képes csak az akcióra koncentrálni, annak bátran ajánlom, sőt nyugodtan ugorja át a felesleges „karakterépítő” jeleneteket, nem veszít semmit. több»
 
Szóval ez egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert hiába élvezkedtem a nagy részében, amikor nem, akkor néha bizony vakargattam a fejemet, hogy ez bizony lehetett volna jobb is. Viszont agykikapcsolásra tökéletes, így mindenképpen adjatok neki egy esélyt. több»
 

Ez Michael Bay első filmje, mely nem a mozikban, hanem valamelyik streaming szolgáltató kínálatában debütál.

(hp)
 

A Hatan az alvilágból Dave Franco és Mélanie Laurent második közös filmje a 2013-as Szemfényvesztők után.

(hp)
 

A film forgatása 2018. július 30-án kezdődött meg és december 5-én ért véget. A főbb forgatási helyszínek: Los Angeles, Róma, Siena, Taranto valamint az Egyesült Arab Emirátusok (Al Ain, Abu Dhabi, Liwa Oasis).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.