Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Six Underground – Hatan az alvilágból (2019)

6 Underground
Filmadatlap
 
32
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
3
Videók

Galéria (18)

Videók (3)

 
Harper   2021. 11. 25.

legújabb vélemény

4
Pörgős akcióorgia

Azt tudtuk, hogy Michael Bay tud grandiózus látványfilmeket készíteni, de a Six Underground révén az is kiderült, hogy az akcióorgiáknak is nagymestere. Ez a produkció annyira pörgős, hogy szabályos biztonsági öv kell hozzá, legalábbis az elejéhez, mely nagyon "bekezd". A 6 fős kis csapat meredek bevetéseket vállal, miközben könnyedén és lazán szórja a poénokat is. A Six Underground leginkább a Fast & Furious-filmekhez hasonlítható, és bizony több területen is beelőzi azokat. Értékelésem az akciók és a pörgős tempó, illetve rendezés miatt: 70%. Talán nem az évszázad filmje, és kurosawai magasságokat se várjunk tőle, de szórakoztató és élvezetes 128 percet okoz, főleg, ha szeretjük az akciófilmeket.

 
Shelby07   2020. 03. 26.

1

Ryan Reynold akármilyen szerepet játszik, jól áll neki. A film kicsit Deadpoolos volt, de pont ezért tetszett annyira. Izgalmas, akciódús és humoros volt, minden, ami egy jó filmhez kell. Mindenképp ajánlom megnézésre.

 
7ETEDIK   2019. 12. 14.

1

A kezdés egyből berúgta az ajtót, az Alfa Romeos rodeótól az embernek leesik az álla, azt hittem Bay ismét egy Bad Boys 2-vel rukkol elő, de sajnos a későbbiekben már közel sem tudja hozni ezt a szintet. Az is sokat elárul hogy Netflixre gyártott, sz... több»

 
Nk   2021. 10. 25.

1

Tipikus Michael Bay film. Rövid és egyszerű történet, amit fontosnak tűnő, de felesleges cselekménnyel leplez. Viszont az akciójelenetek kicsit látványosabbak, mint a legtöbb akciófilmben.

 
stevepisti   2020. 08. 24.

1

Számomra teljesen rendben volt a film. Egy korrekt akciófilmet láthattunk egyszerű történettel, sok akcióval, jó karakterekkel, némi humorral. Nem hagyományos bosszúállós sztori, többször elhangzott a filmben, hogy "az akció végeztével rájuk nem fogn... több»

 
MP170506   2019. 12. 31.

0

Nekem nagyon tetszett! Jó volt maga a történet, jól volt felépítve és nagyon jók a karakterek, a színészek pedig nagyon jól hozzák. Szerintem nagyon jó alkotás!

 
BoBamburg Nézhetetlen  2020. 06. 07.

0

Alapvetően bírom Michael Bay filmjeit és Ryan Reynoldsot is nagyon csípem, de ez a film valami borzalmas giccsparádé. Két nekifutással is csak a háromnegyedéig jutottam, ott feladtam egy életre.

 

Ez Michael Bay első filmje, mely nem a mozikban, hanem valamelyik streaming szolgáltató kínálatában debütál.

(hp)
 

A Hatan az alvilágból Dave Franco és Mélanie Laurent második közös filmje a 2013-as Szemfényvesztők után.

(hp)
 

A film forgatása 2018. július 30-án kezdődött meg és december 5-én ért véget. A főbb forgatási helyszínek: Los Angeles, Róma, Siena, Taranto valamint az Egyesült Arab Emirátusok (Al Ain, Abu Dhabi, Liwa Oasis).

(hp)
 

A film költségvetése 150 millió dollár volt, amivel a Six Underground - Hatan az alvilágból a streaming szolgáltató második legdrágább produkciója lett a Will Smith főszereplésével forgatott Bright után.

(hp)
 

A Netflix egy teljes akció franchise-t tervezett felépíteni Ryan Reynolds karaktere köré. A Hatan az alvilágból ennek a franchise-nak az első filmje. A további folytatások sorsa a nézőszám függvénye lesz.

(hp)