Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Az Amazonas kincse (2003)

The Rundown
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Az Amazonas kincse
 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 07.

legújabb vélemény

1

Rosario Dawson egy jó kis csaj, ezért lett két csillag. A nem színész "Szikla" itt is a bárgyú fejével bosszantja a nézőket. Semmi extra, poénosnak tűnő képsorok, de közben nulla történet. Tucatfilm, amihez sajnos színészek is csatlakoztak.

 
Filmelemző   2018. 05. 09.

0

Ha van olyan filmes műfaj, hogy akció-kalandfilm, akkor Az Amazonas kincse oda tartozik. Ráadásul a kategória legjobbja: vicces, látványos, izgalmas egyszerre és még az alapsztorija is jó. Dwayne Johnson szenzációs benne: egyformán teljesedhetett ki ... több»


 
taba   2021. 02. 21.

1
* * * * * * csillag

Ez a film a kedvenceim közé tartozik. Jól kitalált, humoros, cselekményben gazdag, kerek egész történet. Dwayne Johnsonnak itt még nem ért fülig a szája, a karakter mégis tökéletesen rá volt szabva vigyorgás nélkül is. A vigyorgást Seann William Scott vállalta a filmben, nem kevés sikerrel. Az i-re a pontot pedig Christopher Walken remek játéka tette fel. Sajnálom, hogy nem készült hozzá folytatás. Nálam 6 csillag.

 
gyorfigyuri10   2018. 09. 25.

0

Az egyik legjobb kaland-akció. Nagyon jó akció jelenetekkel, és mellesleg nagyon jó poénokkal dúsítva persze. aki ismeri Dwayne Johnsont és Seann William Scott-ot azt nem érte meglepetés. Nagyon jó páros. Imádtam.

 
tjanika   2016. 11. 09.

0

Nekem bejött. Lehet,hogy elfogult vagyok a főszereplő miatt (Dwayne Johnson),de tetszettek a verekedős jelenetek és az akciók is. Jó szövegek is vannak benne,úgyhogy nálam öt csillag.

 
quentin   2016. 04. 11.

0

Egyszerű kalandfilm számos poénnal és a mindig vicces Seann William Scottal és a mindig kemény Dwayne Johnsonnal a főszerepben. Peter Berg laza könnyedséggel varázsolja el a nézőket, és egy olyan képzeletbeli, de halványan valószerű világba kalauzol, ahol önfeledt kikapcsolódással tölthetjük ezt a röpke másfél órát.

 
tamas84   2016. 04. 02.

0

Ez a film nem akar túl sok lenni, de amire vállalkozik, azt maradéktalanul teljesíti is. A történet kellőképp izgalmas és vicces, ráadásul van benne pár megjósolhatatlan fordulat is. A rendezés tisztában van azzal, hogy ez nem egy komoly műfaj. Annak ellenére, hogy nem lehet komolyan venni, szórakozni még lehet rajta.

Galéria (17)

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Seann William Scott
Dwayne Johnson
Seann William Scott
Dwayne Johnson
Seann William Scott
Jon Gries
Christopher Walken
Rosario Dawson
Rosario Dawson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Ernie Reyes, Jr.
Dwayne Johnson
Ernie Reyes, Jr.
Seann William Scott
Dwayne Johnson
Rosario Dawson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Seann William Scott

Videók (1)

A film összbevétele 80 916 492 dollár volt (imdb.com).

 

81 millió dollár összbevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

85 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A filmben látható bódító gyümölcs, a konlabos valójában a közönséges chirimoya, aminek nincs paralizáló hatása, sőt, nagyon ízletes és közkedvelt gyümölcs.

(ps)
 

Dwayne Johnson dublőre a színész unokatestvére volt, aki a forgatáson eltörte a bokáját.

(ps)
 

Peter Berg és csapata épp az amazonaszi esőerdőben keresett megfelelő helyszínt a forgatásra, amikor három felfegyverzett helybéli kirabolta őket. Ezért aztán úgy döntöttek, hogy a forgatás helyszínét áthelyezik Hawaii-ra.

(ps)
 

Dwayne Johnson kissé belefáradt, hogy nem tud elég időt tölteni a családjával, ezért a forgatásra elkísérte a felesége és a kislánya.

(ps)
 

Beck nem árulja el, hogy hol tanult meg verekedni.

(ps)
 

Mariana egy 7.62x39 SKS Sporter típusú automata fegyverrel lő Trevisre.

(ps)
 

A filmben 32 ember hal meg.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint a filmet Stephen Sommers rendezte volna.

(ps)