Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Az Amazonas kincse
 
thedarkman99   2018. 09. 25.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb kaland-akció. Nagyon jó akció jelenetekkel, és mellesleg nagyon jó poénokkal dúsítva persze. aki ismeri Dwayne Johnsont és Seann William Scott-ot azt nem érte meglepetés. Nagyon jó páros. Imádtam.

 
Filmelemző   2018. 05. 09.

Ha van olyan filmes műfaj, hogy akció-kalandfilm, akkor Az Amazonas kincse oda tartozik. Ráadásul a kategória legjobbja: vicces, látványos, izgalmas egyszerre és még az alapsztorija is jó. Dwayne Johnson szenzációs benne: egyformán teljesedhetett ki ökörködő és akciósztár oldala. Pont neki való karaktert alakíthatott. A dzsungel helyszínek egzotikussá teszik a történetet, a verekedések hihetőek. Minden korosztály számára élvezhető mozi. Nekem nagyon bejött, értékelésem erős 8.5 pont. Bár nem az évtized filmje, nagyon szórakoztató.


 
tjanika   2016. 11. 09.

Nekem bejött. Lehet,hogy elfogult vagyok a főszereplő miatt (Dwayne Johnson),de tetszettek a verekedős jelenetek és az akciók is. Jó szövegek is vannak benne,úgyhogy nálam öt csillag.

 
quentin   2016. 04. 11.

Egyszerű kalandfilm számos poénnal és a mindig vicces Seann William Scottal és a mindig kemény Dwayne Johnsonnal a főszerepben. Peter Berg laza könnyedséggel varázsolja el a nézőket, és egy olyan képzeletbeli, de halványan valószerű világba kalauzol, ahol önfeledt kikapcsolódással tölthetjük ezt a röpke másfél órát.

 
tamas84   2016. 04. 02.

Ez a film nem akar túl sok lenni, de amire vállalkozik, azt maradéktalanul teljesíti is. A történet kellőképp izgalmas és vicces, ráadásul van benne pár megjósolhatatlan fordulat is. A rendezés tisztában van azzal, hogy ez nem egy komoly műfaj. Annak ellenére, hogy nem lehet komolyan venni, szórakozni még lehet rajta.

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Seann William Scott
Dwayne Johnson
Seann William Scott
Dwayne Johnson
Seann William Scott
Jon Gries
Christopher Walken
Rosario Dawson
Rosario Dawson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Ernie Reyes, Jr.
Dwayne Johnson
Ernie Reyes, Jr.
Seann William Scott
Dwayne Johnson
Rosario Dawson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Seann William Scott

A film összbevétele 80 916 492 dollár volt (imdb.com).

 

81 millió dollár összbevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

85 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A filmben látható bódító gyümölcs, a konlabos valójában a közönséges chirimoya, aminek nincs paralizáló hatása, sőt, nagyon ízletes és közkedvelt gyümölcs.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.