Streetfighter - Harc a végsőkig

Streetfighter - Harc a végsőkig

Street Fighter

Sadalu, Délkelet-Ázsia, 1995. A véres polgárháború hetedik hónapjában az egyeduralomra törő Bison tábornok túszul ejti az ENSZ segélyszervezetének munkatársait. A foglyoknak egyetlen esélye van, hogy elkerüljék a kínhalált: William F. Guile. Az ő feladata felkutatni és megmenteni őket. Guile és társa, az angol titkosszolgálat ügynöke nekivág, hogy szembeszálljon az őrült diktátorral. Bejutnak a titkos erődbe, tervük már sikerülni látszik, amikor megjelenik Chun-Li, akit eddig mindenki egyszerű újságírónak hitt, és kiderül, ő is sokkal többet akar, mint híreket... Megkezdődik a végső leszámolás - hőseink élete vagy halála a szabad világ sorsát is örökre eldöntheti.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Japán
Premier (HU): 1995.06.22.
Wes Studi
Ming-Na Wen
Byron Mann
Andrew Bryniarski
Andrew Bryniarski

2025.09.17 SaSa

Borzalmas volt már, amikor elkészült. Emlékszem rá. SF-rajongóként megnéztem. Kár volt.

2016.05.22 Yosihiro

Háát hogy is jellemezzem a filmet egyszerűen nem sikerült jól. A történet talán még elmegy de maga film lapos lett talán egy nézésre érdmes de több nem is rgad meg az emberben szerintem ez nagy bukás volt :)

2019.04.13 Fekete Gandalf

Csak azért bocsátok meg magamnak, amiért szerettem ezt a filmet, mert kb. 7-8 éves lehettem. A videojátékok sem akkor, sem most nem tudtak összerakni egy épkézláb, önmagában is értékelhető filmet.

2021.02.24 elekm90

Ahogy a Mortal Kombat filmek esetében, itt is rá kellett jönnöm, hogy a gyerekkori "wow" élmények mögött nem sok tartalom volt. Azon túl, hogy láthattam a videojátékból ismert karaktereket, egy rossz film volt, ami még a 90-es évek akciófilmes mércéjével is bugyuta.

35 millió dollárból hozták ki a filmet, 99,5 millió dollár bevételt termelt.Szerző: LionelMessi10