Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Streetfighter - Harc a végsőkig (1994)

Street Fighter
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Wes Studi
Raúl Juliá
Ming-Na Wen
Kylie Minogue
Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme
Kylie Minogue
Raúl Juliá
Jean-Claude Van Damme
Kylie Minogue
Raúl Juliá
Raúl Juliá
Byron Mann
Andrew Bryniarski
Raúl Juliá
Andrew Bryniarski

Videók (1)

 
elekm90   2021. 02. 24.

legújabb vélemény

0

Ahogy a Mortal Kombat filmek esetében, itt is rá kellett jönnöm, hogy a gyerekkori "wow" élmények mögött nem sok tartalom volt. Azon túl, hogy láthattam a videojátékból ismert karaktereket, egy rossz film volt, ami még a 90-es évek akciófilmes mércéjével is bugyuta.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

0

Háát hogy is jellemezzem a filmet egyszerűen nem sikerült jól. A történet talán még elmegy de maga film lapos lett talán egy nézésre érdmes de több nem is rgad meg az emberben szerintem ez nagy bukás volt :)

 
Norbert93   2019. 04. 13.

0

Csak azért bocsátok meg magamnak, amiért szerettem ezt a filmet, mert kb. 7-8 éves lehettem. A videojátékok sem akkor, sem most nem tudtak összerakni egy épkézláb, önmagában is értékelhető filmet.

 
LionelMessi10   2018. 07. 05.

0

Összességében egy jó kis akciófilm lett, elég pörgős jelenetekkel. Van Damme hozza a szokásos formáját, mindemellé elég látványos izomzattal rendelkezik a filmben. Elfogult vagyok a 90-es évek beli akciófilmekkel, mivel nagyon szeretem az akkori alko... több»

 
stevepisti   2020. 08. 05.

0
90-es évek

Szerintem egy teljesen korrekt filmet láthattunk. JCVD itt még elemében volt a harci jelenetekkel, jól hozta az amerikai hőskatona szerepet. Minogue kisasszony is egész jól ügyeskedett a szerepében. Jóval később tudtam meg, hogy a Bisont játszó Raul Julia játszott az Addams Familyben is, engem meglepett.

 
veresszsoltika   2017. 10. 18.

0

Nem tetszett mert nevetségesen gagyi és butító film, nulla mondanivalóval és amatőr színészi gárdával. Nincs tartalom és nem okozott maradandó élményt.

A film összbevétele 105 414 729 dollár volt (imdb.com).

 

35 millió dollárból hozták ki a filmet, 99,5 millió dollár bevételt termelt.

(LionelMessi10)
 

A filmet Raúl Juliának ajánlották, aki nem sokkal a film elkészülte után hunyt el.

(rbernadett)
 

Jean-Claude Van Damme-ról kiderült, hogy drogproblémákkal küzdött a forgatás alatt, és házasságtörő viszonya volt Kylie Minogue-gal.

(rbernadett)