Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
36

A király nevében (2007)

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
40
Képek
2
Videók
 
Barbiel   2019. 06. 09.

legújabb vélemény

Életem legrosszabb filmje

-Ha ennyire bejött az embereknek ez a Gyűrűk urás érzés, csináljunk már mi is egy filmet, amivel kaszálunk! -Oké! Miről szóljon? -Tök mindegy! Nem kell sztori, pár klisét összecsűrünk. A látvánnyal se kell foglalkozni, elég ha van 5 másodperc látványosság, amit az előzetesbe beteszünk. -De nem lesz égő egy ilyen fo*t kiadni a kezünkből? -Na várj, mi most nem nagyot akarunk alkotni, hanem lóvét csinálni! -Oké! Remélem egy fillért nem kerestek ezzel és egy életre elment a kedvük attól, hogy filmet csináljanak. "Kedvenc" részem, amikor két kard csatázik a levegőben. Csattognak, mint mikor két ovis kardozik. Nem igazán értem, hogy döntik el, ki győzött? Beledöf az egyik a levegőbe és??? De még az se, csak csattognak jobbról, balról. Ennél a pontnál legalább a röhögés kitörhetett belőlem, a hosszú ideig tartó WTF érzés után.

 
harnas1207   2018. 12. 08.

Ha a játékhoz hasonlítom ,akkor nagyon zagyva és gyenge. Ha önálló filmként nézem, akkor még rosszabb. Újabb példája a számítógépes játékok pocsék megfilmesítésének.


 
justynaw   2017. 03. 24.

Hát, kövezzenek meg, de nálam ez teljesen a Gyűrűk urára hajazott, legalábbis volt a hangulatában valami ilyesmi utánérzés. Minden esetre egyszer imán megnézhető, még én sem bántam meg igazán, annak ellenére, hogy Statham alakításán eléggé a fogamat szívtam. Nincs ő a begyemben, de ez a szerep teljesen lepergett róla.

 
Henk   2015. 04. 09.

Én nagyon elfogult vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. Nagyon jól szórakoztam, izgalmas és fordulatos, amolyan soft fantasy jó sok kalanddal. Akinek ez a műfaj bejön, szerintem nem fog csalódni. Hajrá!

Jason Statham
Jason Statham

A film összbevétele 4 535 117 dollár volt (imdb.com).

 

Blind Guardian és a Hammerfall nevű zenekarok szerezték a film zenéjét.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.