Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
40%

A király nevében (2007)

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
40
Képek
2
Videók

Galéria (40)

Jason Statham
Jason Statham

Videók (2)

 
Norbert93   2021. 01. 29.

legújabb vélemény

0
Film+ level

Ha van olyan díj, amit a legrosszabb fantasy filmnek ítélnének oda, akkor azt biztosan a Király nevében c. film kapta volna 2007-ben. Nem mondom, hogy nézhetetlenül rossz, de a forgatókönyv az kb. olyan szinten van, mint egy általános iskolás tollbamondása.

 
harnas1207   2018. 12. 08.

0

Ha a játékhoz hasonlítom ,akkor nagyon zagyva és gyenge. Ha önálló filmként nézem, akkor még rosszabb. Újabb példája a számítógépes játékok pocsék megfilmesítésének.

 
justynaw   2017. 03. 24.

0

Hát, kövezzenek meg, de nálam ez teljesen a Gyűrűk urára hajazott, legalábbis volt a hangulatában valami ilyesmi utánérzés. Minden esetre egyszer imán megnézhető, még én sem bántam meg igazán, annak ellenére, hogy Statham alakításán eléggé a fogamat szívtam. Nincs ő a begyemben, de ez a szerep teljesen lepergett róla.

 
Henk   2015. 04. 09.

0

Én nagyon elfogult vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. Nagyon jól szórakoztam, izgalmas és fordulatos, amolyan soft fantasy jó sok kalanddal. Akinek ez a műfaj bejön, szerintem nem fog csalódni. Hajrá!

 
Barbiel   2019. 06. 09.

0
Életem legrosszabb filmje

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

– Ha ennyire bejött az embereknek ez a Gyűrűk Urás érzés, csináljunk már mi is egy filmet, amivel kaszálunk! – Oké! Miről szóljon? – Tök mindegy. Nem kell sztori, pár klisét összecsűrünk. A látvánnyal se kell foglalkozni, elég, ha van 5 másodperc látványosság, amit az előzetesbe beteszünk. – De nem lesz égő egy ilyen fo*t kiadni a kezünkből? – Na várj, mi most nem nagyot akarunk alkotni, hanem lóvét csinálni! – Oké. Remélem, egy fillért nem kerestek ezzel, és egy életre elment a kedvük attól, hogy filmet csináljanak. "Kedvenc" részem, amikor két kard csatázik a levegőben. Csattognak, mint mikor két ovis kardozik. Nem igazán értem, hogy döntik el, ki győzött. Beledöf az egyik a levegőbe, és??? De még az se, csak csattognak jobbról, balról. Ennél a pontnál legalább a röhögés kitörhetett belőlem a hosszú ideig tartó WTF érzés után.

A film összbevétele 4 535 117 dollár volt (imdb.com).

 

A Blind Guardian és a Hammerfall zenekarok szerezték a film zenéjét.

(mamiéstöti2)