Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

A múmia visszatér

(The Mummy Returns)
 
Orosz István  2017. 07. 19.

Nekem nagyon tetszik a második rész, szerintem ugyancsak méltó folytatása az első résznek. Jók nagyon a karakterek, én örülök, hogy a fő gonosz ismét visszatér.

 
Deku  2017. 09. 13.

Elképesztő, hogy mennyire nagyon a toppon működött ez a film. Minden téren nagyon remekül teljesített elvártakat hozza és szórakoztató nagyon kellemesen. Nagyon megérte. Ajánlom.

 
tvmérnök  2016. 08. 11.

Szerintem hasonlóan jól ,ha nem jobban is sikerült , mint az előző. Pedig nem hittem , hogy lesz folytatása. Még izgalmasabb és látványosabb lett , ráadásul a humor sem maradt el .

 
postaslaszlo8  2016. 06. 23.

Tartották az első szintjét, nagyon tetszik ez a rész is. Mindenkinek ajánlom, egyszerűen írtó jó a sztorija és megvan benne az, ami kell egy szórakoztató filmbe.

 
goat2000  2016. 11. 15.

Az első rész jobb volt ugyan, de ezt a filmet is meg lehet nézni, nem is egyszer. Voltak benne nekem üres részek, amivel nem tudok mit kezdeni, és néha kissé logikátlan.

 

Az Universal Pictures stúdió 95. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Brendan Frasernek a forgatás során elszakadt egy hangszalagja, megrepedt egy bordája és megsérült a térde is. Dwayne Johnson ételmérgezést és hőgutát kapott.

(SódóGA)
 

Ugyan Rick és Evelyn fejlődtek, tapasztaltak, értek a második filmben, azonban a rendező egyértelműsíteni akarta, hogy Jonathan semmit nem tanult az első kalandból.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.