Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 09. 13.

Elképesztő, hogy mennyire nagyon a toppon működött ez a film. Minden téren nagyon remekül teljesített elvártakat hozza és szórakoztató nagyon kellemesen. Nagyon megérte. Ajánlom.

 
Orosz István   2017. 07. 19.

Nekem nagyon tetszik a második rész, szerintem ugyancsak méltó folytatása az első résznek. Jók nagyon a karakterek, én örülök, hogy a fő gonosz ismét visszatér.


 
tvmérnök   2016. 08. 11.

Szerintem hasonlóan jól ,ha nem jobban is sikerült , mint az előző. Pedig nem hittem , hogy lesz folytatása. Még izgalmasabb és látványosabb lett , ráadásul a humor sem maradt el .

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Tartották az első szintjét, nagyon tetszik ez a rész is. Mindenkinek ajánlom, egyszerűen írtó jó a sztorija és megvan benne az, ami kell egy szórakoztató filmbe.

 
goat2000   2016. 11. 15.

Az első rész jobb volt ugyan, de ezt a filmet is meg lehet nézni, nem is egyszer. Voltak benne nekem üres részek, amivel nem tudok mit kezdeni, és néha kissé logikátlan.

 

Az Universal Pictures stúdió 95. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2 )
 

Brendan Frasernek a forgatás során elszakadt egy hangszalagja, megrepedt egy bordája és megsérült a térde is. Dwayne Johnson ételmérgezést és hőgutát kapott.

(SódóGA )
 

Ugyan Rick és Evelyn fejlődtek, tapasztaltak, értek a második filmben, azonban a rendező egyértelműsíteni akarta, hogy Jonathan semmit nem tanult az első kalandból.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.