Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
26
Szereplők
17
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

A látványt tovább fokozták, bár néhol a CGI igen zavaró, főleg a Skorpiókirálynál gagyi, na de ettől függetlenül még mindig szórakoztató kalandmozi. A színvonal változatlan maradt és itt ez pozitívum.

 
Puncs   2019. 04. 06.

Azon kevés filmek egyike, melyeknek a folytatása is remekül sikerült. Habár nekem az első rész sokkal jobban tetszett. Viszont ennél meg kellet volna állni, mert a harmadikban már nagyot esett a színvonal. Látványos, végig izgalmas és humor is van benne bőven, viszont a végén a skorpiókirály nekem nem jött be.


 
Deku   2017. 09. 13.

Elképesztő, hogy mennyire nagyon a toppon működött ez a film. Minden téren nagyon remekül teljesített elvártakat hozza és szórakoztató nagyon kellemesen. Nagyon megérte. Ajánlom.

 
Orosz István   2017. 07. 19.

Nekem nagyon tetszik a második rész, szerintem ugyancsak méltó folytatása az első résznek. Jók nagyon a karakterek, én örülök, hogy a fő gonosz ismét visszatér.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

Örök klasszikus kultfilm. Gyerekkorom óta imádom. Látványos harcjelenetek, érzelmes, humoros. Raichel Weis az egyik kedvenc szereplőm és ebben a filmben is megcsillogtatja a tehetségét.

A film összbevétele 433 013 274 dollár volt (imdb.com).

 

Az Universal Pictures stúdió 95. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Brendan Frasernek a forgatás során elszakadt egy hangszalagja, megrepedt egy bordája és megsérült a térde is. Dwayne Johnson ételmérgezést és hőgutát kapott.

(SódóGA)
 

Ugyan Rick és Evelyn fejlődtek, tapasztaltak, értek a második filmben, azonban a rendező egyértelműsíteni akarta, hogy Jonathan semmit nem tanult az első kalandból.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.