Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Itt a vége (2013)

This Is the End
Filmadatlap
 
30
Szereplők
42
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
taba   2021. 03. 16.

legújabb vélemény

0

Övön aluli poénok, a történet mégis ettől működik, hiszen nem veszi komolyan magát, pedig eljött a világvége. Itt a vége.

 
indingo   2017. 04. 18.

0

Néhány sztárt összedobtak egy filmbe, aztán majd lesz valami. A film vígjáték, nem szabad komolyan venni. Egyszer nézhető kategória.


 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

0

Megosztó vígjáték, szerintem nagyon vicces, van egy kifejezett humora, ami nem mindenkinek jön be, szerintem rengeted nagyon jó poén van benne, az alaptörténet is elég egyedi ebben a kategóriában.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

0

Nagyon jó az alaptörténet, ami összehozta végül a bandát. Tipikus sok híres és klassz színész parádé az egész film. Ők viszik el az egész filmet a hátukon. Meg kell lenni a hangulatnak ehhez a filmhez, de aki szereti a kicsit egyszerűbb vígjátékokat azoknak tetszeni fog.

 
Timon   2019. 09. 18.

1

Seth Rogen és Evan Goldberg talán ezzel valamiféle karikatúra-szerű ábrázolást akartak a közönségnek bemutatni,viszont nagyon nem jött be(vagy kínosan leterhelt a sok durva jelenet). Nem arról van szó,alapból bírom Seth Rogen-t,de ez a film már tényleg sok volt.Emellett több helyen leült a már eleve gyenge/unalmas sztori. 10/2

 
elekm90   2018. 12. 27.

0

Szerintem jó a film, bár nagyon beteg :) El tudom képzelni, hogy bizonyos embereknek ez sok lesz, de aki nem veszi túl komolyan (ahogy én sem) annak tetszeni fog. Danny McBride karaktere a humor legnagyobb forrása a filmben. 7,5/10

 
Scramananga   2016. 09. 07.

0

Bár csak most láttam, néhány hete, az utóbbi évek egyik legjobb vígjátékának nevezném: James Franco és Jonah Hill lehengerlően vicces, de az egész csapaton nevettem. A film nézése közben, a legpozitívabb értelemben fagy az arcodra a mosoly. Viszont... több»

Galéria (13)

Videók (2)

A film összbevétele 126 041 322 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben leforgatják Rogen és Franco első közös filmjének, az Ananász Expressz folytatásának trailerét. Maga a film viszont (még) nem készült el.

(SethFranco)
 

Evan Goldberg első filmes rendezése.

(Bogi87)
 

2013. június 3-án volt a világpremier a Fox Village Theater-ben.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 83%-ot kapott 212 kritika alapján.

(Bogi87)
 

124 591 529 dollár bevételt termelt, 32 millió dollárból jött létre.

(Bogi87)
 

Evan Goldberg egy személyben rendezője, vezető producere, forgatókönyvírója a filmnek.

(Bogi87)
 

Seth Rogen és Jonah Hill 6. közös filmje.

(dulkap)
 

Jay Baruchel szerint a film forgatása minden idiótasága ellenére felért egy terápiával is, mivel azt érezte, hogy a megírt konfliktusoknak és beszélgetéseknek van valós alapja.

(SódóGA)
 

A filmben látható legtöbb festményt James Franco festette.

(SódóGA)
 

Craig Robinson állítása szerint Jonah Hill improvizálta a jelenetet, amiben egy falat Milky Way-ért könyörög. Erre a többi szereplő is komoly okfejtésbe kezd, hogy kinek jusson a csoki – és az is mind improvizáció.

(SódóGA)
 
Persze megvannak a filmnek a maga hibái, a CGI kissé béna és a végén azért csak sikerült túltolni a marhulást, de annyi baj legyen. Ütős volt, baromi szórakoztató és teljesen természetes. több»