Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
68

Itt a vége (2013)

This Is the End
Filmadatlap
 
34
Szereplők
41
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Érdekességek: Itt a vége (2013)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 126 041 322 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben leforgatják Rogen és Franco első közös filmjének, az Ananász Expressz folytatásának trailerét. Maga a film viszont (még) nem készült el.

(SethFranco)
 

Evan Goldberg első filmes rendezése.

(Bogi87)
 

2013. június 3-án volt a világpremier, a Fox Village Theater-ben.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 83%-ot kapott 212 kritika alapján.

(Bogi87)
 

124 591 529 dollár bevételt termelt, 32 millió dollárból jött létre.

(Bogi87)
 

Evan Goldberg egy személyben rendezője, vezető producere, forgatókönyvírója a filmnek.

(Bogi87)
 

Seth Rogen és Jonah Hill 6. közös filmje.

(dulkap)
 

Jay Baruchel szerint a film forgatása minden idiótasága ellenére felért egy terápiával is, mivel azt érezte, hogy a megírt konfliktusoknak és beszélgetéseknek van valós alapja.

(SódóGA)
 

A filmben látható legtöbb festményt James Franco festette.

(SódóGA)
 

Craig Robinson állítása szerint Jonah Hill improvizálta a jelenetet, amiben egy falat Milky Way-ért könyörög. Erre a többi szereplő is komoly okfejtésbe kezd, hogy kinek jusson a csoki – és az is mind improvizáció.

(SódóGA)
 

Aznap, amikor Seth Rogen első jelenetét forgatta – amikor felszedi Jay Baruchel-t a reptéren – a Paul című filmhez is készült egy extra. A színész nem vette a fáradtságot, hogy átöltözzön, így ugyanabban a ruhában szerepel mind a két jelenetben.

(SódóGA)
 

A rendező Evan Goldberg kitalált magának egy játékot a film forgatása közben: mégpedig azt, hogy minél több stábtag szájából hangozzon el, hogy „Nem, ezt nem tudom megcsinálni”, vagy csak utasítsanak vissza valami feladatot. Állatása szerint csak két ember nem tört meg, James Franco és Seth Rogen.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.