Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
32
Vélemények
17
Képek
Videók
Paul
 
Norbert93   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

Kellemesen üdítő, kissé alpári stílusú road-movie/vígjáték, ami nagyszerű szórakozást ígér annak, aki vevő a film humorára. S ha már Seth Rogen, akkor a kötelező füvezés sem maradhat el, ami mindjárt megadja az efféle vígjátékok alaphangulatát.

 
Artemisia   2018. 03. 20.

Üdítő kis vígjáték, bár néhol bugyuta és a poénok gyakran inkább trágárok vagy faragatlanok semmint viccesek, de azért lehet rajta nevetni, egyszeri szórakozásnak jó. Nosztalgikus érzéseket keltett bennem Sigurney Weavert újra idegenek nyomában látni, bár az Alien után méltatlan volt hozzá Paul. Összességében jó film, néha kellenek ilyenek is, ne mindig csak klasszikusokon éljen az ember.


 
Deku   2017. 08. 17.

Hülyére röhögtem magam az egész filmen, tiszta eszement az egész. Maga a film egész aranyos kis hangulatot teremt maga körül és ettől kapja meg az egész báját.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

Elmebeteg egy vígjáték de a történet egész jó és jól elvonta a figyelmemet. Igazi "füves" film ha szabad ilyen jelzőt aggatnom egy filmreXD Jó kis kalamajkába keverednek a nem kívánt űrlény potyautas miatt annyi szent.

 
pisti18   2015. 08. 28.

Legjobbak között ott van: poénok, animáció, történet és persze a szereplők már annyiszor láttam, hogy unom de Paul(űrlény) bölcsességei mindig üt! Jason Bateman -nek meg eszméletlen jól áll ez a szerep, főleg a végére tettszett meg amikor teljesen kibontakozott! 10/8

A film összbevétele 101 162 106 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Nagyfiú megérkezik hogy elfogja Paul-t és a többieket Paul Mork-nak hívja. Ez egy utalás a 70-es évekbeli, magyarországon is vetített "Mork és Mindy" című sorozatra, amiben Mork egy idegen volt és egy földi nővel élt együtt. Mork-ot Robin Williams játszotta. Ő volt a "nanu nanu". :)

(magyaristvan)
 

Clive kararktere bal kezes, mivel Nick Frost eltörte a jobb kezét.

(magyaristvan)
 

A film végén lévő harci jelenetben, Blythe Danner miközben megmenti Kristen Wiig-et azt mondja: "get away from her you bitch!" Ez ugyanaz a mondat, amit Sigourney Weaver Ripley-ként mond a "A Bolygó neve: Halál" című film végén, amikor megmenti Newt-ot az Alien királynőtől.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.