Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
32
Vélemények
17
Képek
Videók
Paul
 
Norbert93   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

Kellemesen üdítő, kissé alpári stílusú road-movie/vígjáték, ami nagyszerű szórakozást ígér annak, aki vevő a film humorára. S ha már Seth Rogen, akkor a kötelező füvezés sem maradhat el, ami mindjárt megadja az efféle vígjátékok alaphangulatát.

 
Artemisia   2018. 03. 20.

Üdítő kis vígjáték, bár néhol bugyuta és a poénok gyakran inkább trágárok vagy faragatlanok semmint viccesek, de azért lehet rajta nevetni, egyszeri szórakozásnak jó. Nosztalgikus érzéseket keltett bennem Sigurney Weavert újra idegenek nyomában látni... több»


 
Deku   2017. 08. 17.

Hülyére röhögtem magam az egész filmen, tiszta eszement az egész. Maga a film egész aranyos kis hangulatot teremt maga körül és ettől kapja meg az egész báját.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

Elmebeteg egy vígjáték de a történet egész jó és jól elvonta a figyelmemet. Igazi "füves" film ha szabad ilyen jelzőt aggatnom egy filmreXD Jó kis kalamajkába keverednek a nem kívánt űrlény potyautas miatt annyi szent.

 
pisti18   2015. 08. 28.

Legjobbak között ott van: poénok, animáció, történet és persze a szereplők már annyiszor láttam, hogy unom de Paul(űrlény) bölcsességei mindig üt! Jason Bateman -nek meg eszméletlen jól áll ez a szerep, főleg a végére tettszett meg amikor teljesen kibontakozott! 10/8

 
vivikejencikelara   2016. 10. 22.

Jók együtt a fiúk! Nagyon vicces jelenetek. Újra értelmezték az Iti hazatelefonál című filmet. Modern, vicces film. Kötelező darab annak aki látta az Itit.

 
Olivér Rózsa   2017. 07. 07.

Kétszer láttam a filmet. Elsőre agyon nevettem magam minden részén a filmet. Másodjára mikor néztem egy másfél évvel később akkor meg unatkoztam és nem is nevettem annyit. Nem tudom mi történhetett.

Galéria (17)

A film összbevétele 101 162 106 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Nagyfiú megérkezik hogy elfogja Paul-t és a többieket Paul Mork-nak hívja. Ez egy utalás a 70-es évekbeli, magyarországon is vetített "Mork és Mindy" című sorozatra, amiben Mork egy idegen volt és egy földi nővel élt együtt. Mork-ot Robin Williams játszotta. Ő volt a "nanu nanu". :)

(magyaristvan)
 

Clive kararktere bal kezes, mivel Nick Frost eltörte a jobb kezét.

(magyaristvan)
 

A film végén lévő harci jelenetben, Blythe Danner miközben megmenti Kristen Wiig-et azt mondja: "get away from her you bitch!" Ez ugyanaz a mondat, amit Sigourney Weaver Ripley-ként mond a "A Bolygó neve: Halál" című film végén, amikor megmenti Newt-ot az Alien királynőtől.

(magyaristvan)
 

John Carroll Lynch, aki Moses Buggs-ot játsza csak 10 évvel idősebb Kristen Wiig-nél aki a lányát játsza.

(magyaristvan)
 

Tara Walton-t (Blythe Danner) a filmben meghívják, hogy utazzon el Paul-lal annak anyabolygójára. Ez egy főhajtás a "Harmadik típusú találkozások" (Close Encounters of the Third Kind) (1977) című, Steven Spielberg filmek. Abban a Richard Dreyfuss alakította Roy Neary-t ugyanúgy meginvitálták.

(magyaristvan)
 

Sigourney Weaver által eljátszott karakter eredetileg férfi lett volna.

(magyaristvan)
 

Paul szerepére először Bill Hader-t akarták szerződtetni.

(magyaristvan)
 

Seth Rogen elég elfoglalt színész volt akkortájt és elkezdte a Zöld Darázs forgatását is. Amit nem tudott befejezni a Paul-ban azt Joe Lo Truglio csinálta meg.

(magyaristvan)
 

Először egy idősebb hangot akartak Paul-nak, mint Jack Nicholson vagy Rip Torn, de amikor a stúdió Seth Rogen-t javasolta akkor megtetszett nekik az ötlet, mivel Rogen-nek elég jellegzetes hangja van.

(magyaristvan)
 

Sigourney Weaver nagyon örült ennek a filmnek, szetetett volna már újra sci-fi filmben szerepelni.

(magyaristvan)