Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
65

A John Malkovich menet (1999)

Being John Malkovich
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Eduard   2020. 03. 13.

legújabb vélemény

Egyesek azt írták, hogy nem nagyon értették a filmet, de itt szerintem nem is ez a lényeg. Talán nem is kell megérteni, de egy gandzsa után nagyon nagy élmény volt. Ez egy egyedien szórakoztató film, egy szerencsétlen bábszínészről, aki valami földön túlira bukkan a nyomorult munkahelyén. Kétlem, hogy józan elmével írták a sztorit. Erősen ajánlott beszívni, mielőtt megnézitek.

 
Bizsu82   2019. 01. 18.

Izgalmas film. Annak ellenére hogy nem egy mai alkotás mégis megállja a helyét . Időtálló és színvonalas film profi szereplőkkel és profi rendezéssel.


 
sztankobazsi   2015. 11. 18.

Nekem kicsit abszurd volt ez a film, nem is tudom igazán hová soroljam. Érdekes a sztori, jók a színészek, de egy nagy katyvasz az egész, követhetetlen volt számomra. Akit ki lehet emelni az csakis Malkovich.

 
Nnoorraa   2016. 09. 06.

Érdekes, kissé elvont film. Különleges , kissé ironikus a humora. A színészek jól alakítanak, hozzák a formájukat. Egyedi, igényes filmek kedvelőinek tetszeni fog. Érdemes megnézni.

 
tonic85   2015. 02. 05.

Életem legérthetetlenebb filmje. Totál követhetetlen, nem látom a lényeget benne. Nekem nem jött át, így viszont értékelni sem tudom igazán. Azért valamit akkor is kéne nyújtania egy filmnek, de ezt valahogy nem tudom megfogni.

John Cusack

A film összbevétele 22 858 926 dollár volt (imdb.com).

 

John Malkovich szerepére természetesen csak John Malkovichjöhetett számításba, aki szerencsére elfogadt a szerepet, de azért ez nem ment simán. Charlie Kaufman egyébként azért választotta éppen Malkovichot, mert szerinte nagyon vicces, ha sokat ismételgetik ezt a nevet.

(ps)
 

Az akkor még ismeretlen író és rendező páros azonban nem tudta elérni John Malkovich. A forgatókönyvet Francis Ford Coppola juttatta el John Malkovich-nak. Ki gondolná, hogy a segítség a családból jött? Francis Ford Coppola ugyanis Spike Jonze mostohaapja volt 1999 és 2003 között.

(ps)
 

De nem ment minden simán... John Malkovich- először azt hitte, hogy valamivel felbosszantotta Charlie Kaufman-t, ait egyébként személyesen még nem ismert, és a forgatókönyv valamiféle inzultáció. Amikor személyesen is találkoztak, John Malkovich azt javasolta, hogy játsza más Malkovich-ot a filmben, de szívesen beáll a produkció mögé producerként.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.