![](/img/ajax-loader-mfb.gif)
Az első horrorok között volt, amit láttam. Az akkori nyomógombos Nokia 6120C telefonomra konvertáltam .3gp kiterjesztésben, 320x240-es felbontásban. Szétf*stam rajta az agyamat. Most megnézve valami szürreálisan pocsék az egész, minden szempontból hitvány. Kicsit sem erőltették meg magukat a készítők. Viszont a 2000-es évek minden archéját magában hordozza, és nagyon feldobta ezzel a hangulatomat. A játék felbontása és kinézete is óriási nosztalgia. Időnként áldozni kell a 2002–2006 időszak oltárán.
Egész jó film lett a végére. Báthory Erzsébet legendáját igen sajátságosan, egy gyilkos gamer, játékos stílusban dolgozza fel. Érdekes hangulatot adott, az már biztos. A színészek remekek. Egyedül az zavart, hogy Milo rögtön az elején meghalt:D
Ezzel a sok béna színésszel, béna történettel és béna rendezéssel mit is vártam? Így utólag semmit. Nevetségesen rossz, nem is értem, hogy a rendező, William Brent Bell, ha van egy kis ép esze, hogy nem látta, milyen rossz.
A filmet eredetileg keményebbre akarták készíteni (R-es besorolásúnak) de a stúdió ragaszkodót a PG-13 besorolásához, ezért újravágatták a filmet, hogy ne legyen annyira durva és véres.