Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
54%

Jancsi és Juliska (2020)

Gretel & Hansel
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
2
Videók
 
Caravaggio1978   2021. 05. 09.

legújabb vélemény

0
Jó bemutató, de gyenge folytatás

Aki szereti az elvont művészetet, illetve az abnormális eseményeket, annak tetszeni fog. Igazándiból hozza az eredeti történet alapjait, de igazán mégsem, csak csepegteti a sztorit, de utána már mi sem tudjuk pontosan, ez mi. Amúgy az öregasszony nagyon jól meg volt választva a szerepre, neki lett ez kitalálva. :) A képi világa a maga nemében csodás, egész idő alatt nyomva tartja a lelkünket. Az egyetlen egy bajom ezzel a mozival, hogy úgy álltam fel mellőle, hogy nem okozott bennem semmiféle gondolatmenet elindulást a mozi, egyszerűen elfelejtettem az egészet, és amikor a haverokkal filmekről beszél az ember, és szóba kerül a film címe, a reakció: "ööööö, igen, azt hiszem, láttam" - na ez a baj. Jó ötlet volt amúgy, nélküle szürkébb lenne a filmvilág.

 
indingo   2020. 09. 28.

0

A látványvilága és hangulata megfogott a filmnek. A története kicsit beteg, de összességében a műfaj kedvelőinek ajánlom, mert érdekes egy mese ilyen stílusban való feldolgozása.


 
Crystaldeer   2020. 12. 20.

0
Borzalmas

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a film egyszerűen borzalmasra sikeredett. Még egész jól indult, bár nekem vissza kellett tekerni az első 5 percet, mert nem esett le, mert a Juliskát én simán Jancsinak néztem, főleg, hogy egy fiús hangot is kapott a fiús külseje mellé... Nekem ni... teljes kritika»

 
jakedave   2021. 03. 15.

0
Kínzás

Végigszenvedtem, de csak becsületből. Hát lehet, én vagyok a bunkó, de nem igazán értettem, miről van itt szó, azonkívül, hogy felidegesítenek. :D Szerintem kerüljétek!

 
BoBamburg   2020. 08. 24.

0

Igazán kellemes horror fantasy. Nem egy gyors, pörgős filmet kell elképzelni, hanem egy szép, lassú, gyönyörűen fényképezett "kamaradrámát". Na meg nem lennék ellene, ha több, hasonló klasszikus "mesét" is feldolgoznának hasonló stílusban.

 
Lonka   2020. 09. 14.

0

Ha valaki az eredeti történetre kíváncsi, ne ezt nézze, meg a gyereknek se mutassa meg! Egy más szemszögű feldolgozás, mint a megszokott.

 
Eastern79   2021. 03. 11.

0
Nincs mese

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Eredeti és egyben rendkívül sötét atmoszférával rendelkező feldolgozása a klasszikus történetnek. A boszorkányt alakító színésznő játéka hátborzongató, az a jelenet pedig, amikor átváltozik, Tarsem Singh zseniális, A Sejt című filmjének hangulatát idézi. A szürreális fantasy kedvelőinek kötelező darab. Kimért, precíz ijesztgetés.

Galéria (25)

Sophia Lillis
Sophia Lillis
Alice Krige
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Alice Krige
Alice Krige
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Alice Krige
Alice Krige
Sophia Lillis

Videók (2)

A film összbevétele 21 676 865 dollár volt (imdb.com).

 

Az Amazon Prime szerint a boszorkány neve ebben a változatban "Holda".

(jakedave)
 

A rendező, Oz Perkins a híres Anthony Perkins (Psycho) fia.

(jakedave)
 
Ahogy korábban említettem is, a klasszikus felütés megfelelő modernizáláson esett át, de azokat a gyermekbetegségeket nem sikerült kiküszöbölni, amelyek a rövid, csekély cselekményű alapanyagból adódnak. több»
 
A megvalósítás, a kerettörténet és a jelen cselekményének kontrasztja, valamint a színészi játék pedig az alkotás minden kilengése ellenére kárpótol minket. több»