Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
55%

Jancsi és Juliska (2020)

Gretel & Hansel
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
25
Képek
2
Videók
 
jakedave   2021. 03. 15.

legújabb vélemény

0
Kínzás

Végigszenvedtem, de csak becsületből. Hát lehet, én vagyok a bunkó, de nem igazán értettem, miről van itt szó, azonkívül, hogy felidegesítenek. :D Szerintem kerüljétek!

 
indingo   2020. 09. 28.

0

A látványvilága és hangulata megfogott a filmnek. A története kicsit beteg, de összességében a műfaj kedvelőinek ajánlom, mert érdekes egy mese ilyen stílusban való feldolgozása.


 
Crystaldeer   2020. 12. 20.

0
Borzalmas

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a film egyszerűen borzalmasra sikeredett. Még egész jól indult, bár nekem vissza kellett tekerni az első 5 percet, mert nem esett le, mert a Juliskát én simán Jancsinak néztem, főleg, hogy egy fiús hangot is kapott a fiús külseje mellé... Nekem ni... teljes kritika»

 
BoBamburg   2020. 08. 24.

0

Igazán kellemes horror fantasy. Nem egy gyors, pörgős filmet kell elképzelni, hanem egy szép, lassú, gyönyörűen fényképezett "kamaradrámát". Na meg nem lennék ellene, ha több, hasonló klasszikus "mesét" is feldolgoznának hasonló stílusban.

 
Lonka   2020. 09. 14.

0

Ha valaki az eredeti történetre kíváncsi, ne ezt nézze, meg a gyereknek se mutassa meg! Egy más szemszögű feldolgozás, mint a megszokott.

 
Eastern79   2021. 03. 11.

0
Nincs mese

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Eredeti és egyben rendkívül sötét atmoszférával rendelkező feldolgozása a klasszikus történetnek. A boszorkányt alakító színésznő játéka hátborzongató, az a jelenet pedig, amikor átváltozik, Tarsem Singh zseniális, A Sejt című filmjének hangulatát idézi. A szürreális fantasy kedvelőinek kötelező darab. Kimért, precíz ijesztgetés.

 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 08. 30.

0
Kszar

Borzalmas, vontatott, értelmetlen zagyvaság.

Galéria (25)

Sophia Lillis
Sophia Lillis
Alice Krige
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Alice Krige
Alice Krige
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Alice Krige
Alice Krige
Sophia Lillis

Videók (2)

A film összbevétele 21 676 865 dollár volt (imdb.com).

 

Az Amazon Prime szerint a boszorkány neve ebben a változatban "Holda".

(jakedave )
 

A rendező, Oz Perkins a híres Anthony Perkins (Psycho) fia.

(jakedave )
 
Ahogy korábban említettem is, a klasszikus felütés megfelelő modernizáláson esett át, de azokat a gyermekbetegségeket nem sikerült kiküszöbölni, amelyek a rövid, csekély cselekményű alapanyagból adódnak. több»
 
A megvalósítás, a kerettörténet és a jelen cselekményének kontrasztja, valamint a színészi játék pedig az alkotás minden kilengése ellenére kárpótol minket. több»