Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
44%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
25
Képek
3
Videók
 
Lonka   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

Ha valaki az eredeti történetre kíváncsi ne ezt nézze, meg a gyereknek se mutassa meg. Egy más szemszögű feldolgozás, mint megszokott.

 
BoBamburg   2020. 08. 24.

Igazán kellemes horror fantasy. Nem egy gyors, pörgős filmet kell elképzelni, hanem egy szép, lassú, gyönyörűen fényképezett "kamara drámát". Na meg nem lennék ellene, ha több, hasonló klasszikus "mesét" is feldolgoznának hasonló stílusban.


 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 08. 30.

Kszar

Borzalmas vontatott értelmetlen zagyvaság .

Sophia Lillis
Sophia Lillis
Alice Krige
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Alice Krige
Alice Krige
Sophia Lillis
Sophia Lillis
Alice Krige
Alice Krige
Sophia Lillis
 
Ahogy korábban említettem is, a klasszikus felütés megfelelő modernizáláson esett át, de azokat a gyermekbetegségeket nem sikerült kiküszöbölni, amelyek a rövid, csekély cselekményű alapanyagból adódnak. több»
 
A megvalósítás, a kerettörténet és a jelen cselekményének kontrasztja, valamint a színészi játék pedig az alkotás minden kilengése ellenére kárpótol minket. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.