Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
63%

Apostol (2018)

Apostle
Filmadatlap
 
27
Szereplők
1
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
BoBamburg   2019. 03. 20.

legújabb vélemény

0

Vannak apró hibái a filmnek, illetve a végén is maradnak megválaszolatlan kérdések (legalábbis számomra maradtak), de ezek ellenére is egy erős film a műfajon belül. A képi világ és az atmoszféra lényegében elviszi a filmet a hátán, a cselekmény is r... több»


Galéria (6)

Dan Stevens

Videók (2)

 
Miközben zseniális műfaji film, közben a Greenpeace-t és a PETA-t is megszégyenítő kampányfilm a természet kizsákmányolása ellen, khm, vagyis, akarom mondani, ez a film is csak a hanyatló nyugat ópiuma, ugyanis a globális felmelegedés humbug, csak a háttérhatalom találta ki, hogy ezzel is baszogathassák a szerencsétlen csinovnyikokat és még egy bőrt lehúzhassanak róluk, a Föld meg egyébként is lapos. Há’ nem? De. több»
 
Amikor először találkoztam a filmmel rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Tetszett az enyhén lovecraft-i felütés, a sziget, mint helyszín és a titokzatos kultusz. A film megtekintése után azt kell, hogy mondjam nem okozott csalódást, aki viszont egy lovecraft-i horror filmre számít csalódni fog, a mozi sokkal inkább a kelta mitológiából merít – abból viszont zseniálisan. több»
 
Kiknek ajánljuk? Azoknak az olvasóknak, akik szeretik a lassabban felépülő hangulatos horror filmeket. Akik szeretik a lovecrafti novellák és a The Wicker Man hangulatát. több»