Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Apostol (2018)

Apostle
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Dan Stevens

Videók (2)

 
elekm90   2021. 05. 14.

legújabb vélemény

0

A képi világa remek, számos irtó ötletes és kegyetlenül véres jelenettel. Gareth Evans rendezését erősnek éreztem, ahogy Dan Stevens, Michael Sheen és a számomra eddig ismeretlen Mark Lewis Jones játékát is. Ugyanakkor történetben kevésnek és csapong... több»

 
BoBamburg   2019. 03. 20.

0

Vannak apró hibái a filmnek, illetve a végén is maradnak megválaszolatlan kérdések (legalábbis számomra maradtak), de ezek ellenére is egy erős film a műfajon belül. A képi világ és az atmoszféra lényegében elviszi a filmet a hátán, a cselekmény is r... több»

 
Amikor először találkoztam a filmmel rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Tetszett az enyhén lovecraft-i felütés, a sziget, mint helyszín és a titokzatos kultusz. A film megtekintése után azt kell, hogy mondjam nem okozott csalódást, aki viszont egy lovecraft-i horror filmre számít csalódni fog, a mozi sokkal inkább a kelta mitológiából merít – abból viszont zseniálisan. több»
 
Kiknek ajánljuk? Azoknak az olvasóknak, akik szeretik a lassabban felépülő hangulatos horror filmeket. Akik szeretik a lovecrafti novellák és a The Wicker Man hangulatát. több»