Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Engedj be!
 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 09. 11.

legújabb vélemény

Minősíthetetlenül rossz remake,ami a trash kategória majdnem legtetején landolt.Ennél a film tekercsnél egy darab ragasztó szalag is izgalmasabb,és eredetibb.Kedves Matt Reeves,szerintem keress más foglalkozást magadnak.

 
HETEDIK   2019. 08. 11.

Tettem vele egy próbát, de annyira monoton volt hogy nem bírtam végig nézni, tekergettem, így valahogy a lényeget kiszenvedtem. A hanghatások nagyon jók, de kb. ennyi a pozitívum. Rém unalmas film.


 
Loborg   2016. 04. 25.

Az eredetinél azért közel sem tetszik jobban, de ahhoz képest, hogy "ez is csak egy amerikai remake" - amik nem szoktak túl fényesen sikerülni, jól meg lett ez csinálva, a sztori nagyon érdekes, de mondjuk ez adott volt már.

 
gihera81   2015. 11. 09.

Végig magáénak tudhat egy türelemre intő, erős európai ízt a szó legnemesebb értelmében, ahol a csendes, hideg, lassú, ám szűnni nem akaró nyugtalanság lehetett a kulcsszó az alaphangulat megteremtésénél. A Twilight le van iskolázva.

 
Barthy   2015. 09. 01.

Kifejezetten tetszett ez a film. Egy ritka jó és kellemes film ez. Nem is igazán kell sokat tegyek, hozzá. Érdemes megnézni és saját szemünkkel megtapasztalni mit is hoztak össze . Szerintem bőven átlagon felüli a kategóriájában.

 
ftbnny   2017. 01. 09.

Ezt minek kellett? Az eredetije 5 csillagos, ez meg...

 
Gábor Pap   2020. 05. 01.

Kb 70-ben jó lett volna..

A film összbevétele 12 134 420 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező amellett, hogy próbált minél hűebb maradni a műhöz, át is írta a forgatókönyvet.

(Bogi87)
 

Abby szerepéért Chloë hat különböző díjat nyert el, Owenért Kodi pedig egyet. A film maga négy ülönböző díjat kapott. A gyermek színészeket mindenütt kiemelték, és azt írták róluk, hogy meglepően komoly, már-már felnőttes alakítást nyújtottak.

(Bogi87)
 

Stephen King is elismerően szólt a filmről:"A Let Me In a zsánert meghazudtoló alkotás. Nem csak egy horror, hanem az utóbbi 20 év legjobb amerikai horrorja."

(Bogi87)
 

A film 20 millió dollárból készült el, és 24 milliót hozott vissza, óriási elismerésben részesült.

(Bogi87)
 

A képregény-minisorozat megjelenése miatt John Ajvide Lindqvist kiborult, mondván, erre nem adott engedélyt. Később aztán kiderült, hogy a szerződésében ez is benne volt.

(Bogi87)
 

A filmet követően megjelent egy képregény-minisorozat, a Let Me In: Crossroads, ami a vérszívó háttértörténetét dolgozza fel.

(Bogi87)
 

A film elkészítésében 16 producer vett részt.

(Bogi87)
 

Elias Koteas hangját hallhatjuk, amikor Owen édesapja beszél a telefonban.

(Bogi87)
 

A filmben a vámpír-effekteket egy Houdini nevű grafikai programmal készítették el.

(Bogi87)
 

A rendező számos változtatást hajtott végre a forgatókönyvön, de azért igyekezett minél inkább hű maradni az eredetihez, sőt, egyes elemeket onnan emelt át.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.