Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Engedj be! (2010)

Let Me In
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 09. 11.

legújabb vélemény

0

Minősíthetetlenül rossz remake,ami a trash kategória majdnem legtetején landolt.Ennél a film tekercsnél egy darab ragasztó szalag is izgalmasabb,és eredetibb.Kedves Matt Reeves,szerintem keress más foglalkozást magadnak.

 
HE7EDIK   2019. 08. 11.

0

Tettem vele egy próbát, de annyira monoton volt hogy nem bírtam végig nézni, tekergettem, így valahogy a lényeget kiszenvedtem. A hanghatások nagyon jók, de kb. ennyi a pozitívum. Rém unalmas film.

 
Loborg   2016. 04. 25.

0

Az eredetinél azért közel sem tetszik jobban, de ahhoz képest, hogy "ez is csak egy amerikai remake" - amik nem szoktak túl fényesen sikerülni, jól meg lett ez csinálva, a sztori nagyon érdekes, de mondjuk ez adott volt már.

 
gihera81   2015. 11. 09.

0

Végig magáénak tudhat egy türelemre intő, erős európai ízt a szó legnemesebb értelmében, ahol a csendes, hideg, lassú, ám szűnni nem akaró nyugtalanság lehetett a kulcsszó az alaphangulat megteremtésénél. A Twilight le van iskolázva.

 
Barthy   2015. 09. 01.

0

Kifejezetten tetszett ez a film. Egy ritka jó és kellemes film ez. Nem is igazán kell sokat tegyek, hozzá. Érdemes megnézni és saját szemünkkel megtapasztalni mit is hoztak össze . Szerintem bőven átlagon felüli a kategóriájában.

 
spikeZ   2015. 10. 24.

0

Több bajom is volt a filmmel, egyrészt számomra ezek a gyerekszínészek nem voltak igazán hitelesek, nem játszottak túl jól. Valahogy a történet is kicsit erőltetett volt, nem pontosan értettem, hogy miért kell benne vámpíroknak lenniük, ez az egész s... több»

 
ftbnny   2017. 01. 09.

0

Ezt minek kellett? Az eredetije 5 csillagos, ez meg...

A film összbevétele 12 134 420 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező amellett, hogy próbált minél hűebb maradni a műhöz, át is írta a forgatókönyvet.

(Bogi87)
 

Abby szerepéért Chloë hat különböző díjat nyert el, Owenért Kodi pedig egyet. A film maga négy ülönböző díjat kapott. A gyermek színészeket mindenütt kiemelték, és azt írták róluk, hogy meglepően komoly, már-már felnőttes alakítást nyújtottak.

(Bogi87)
 

Stephen King is elismerően szólt a filmről:"A Let Me In a zsánert meghazudtoló alkotás. Nem csak egy horror, hanem az utóbbi 20 év legjobb amerikai horrorja."

(Bogi87)
 

A film 20 millió dollárból készült el, és 24 milliót hozott vissza, óriási elismerésben részesült.

(Bogi87)
 

A képregény-minisorozat megjelenése miatt John Ajvide Lindqvist kiborult, mondván, erre nem adott engedélyt. Később aztán kiderült, hogy a szerződésében ez is benne volt.

(Bogi87)