Ő lesz a következő Macskanő az új Batman-filmben?A kép forrása: MovieWeb

Most már biztos, hogy Robert Pattinson alakítja majd Bruce Wayent az új Batman filmben. Korábban már írtunk arról, hogy ki alakíthatná Batman segítőjét, Alfred karakterét, most azonban újabb híresztelések merültek fel azzal kapcsolatban, ki alakíthatná Macskanőt a filmben.

A We Got This Covered magazinnak a napokban sikerült elcsípnie egy pletykát a film kasztingjáról, miszerint a stúdió „látókörébe került”, Chloë Grace Moretz. A fiatal színésznőt olyan filmekből ismerhetik a nézők, mint a Ha/Ver és az Engedj be!

Az előbbi filmben Moretz egy rendkívül energikus és harcias karaktert, Hit-Girlt alakította, így alighanem bőven van a fenti híresztelésekben realitás, hogy ő alakíthatná Macskanőt. Bár egyelőre sem a film szinopszisával, sem pedig a további szereposztással kapcsolatban nincsenek hivatalos és megerősített információink, korábban Bane szerepével Dave Bautista, Joker megformálásával kapcsolatban pedig Macaulay Culkin neve is felmerült.

Az előkészületek mindenesetre gőzerővel zajlanak, így az új Batman film várhatóan 2021. június 25-én a mozikba kerülhet.