Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

Temetetlen múlt (2000)

What Lies Beneath
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Róbert Molnár   2020. 08. 08.

legújabb vélemény

Végig izgalmas, agyalós, és feszültségkeltő történet. Kellemes idilli környezet, ház, amit a feltörő emlékek pokollá tesznek...drámai fordulatokkal teli mű, Robert Zemeckis nem véletlen baromi jó rendező. Harrison Ford neve pedig maga a garancia, hogy csakis jó filmmel van dolgunk!

 
mamiéstöti2   2019. 02. 04.

Egy igazán izgalmas thriller, amiben már a főszereplő sem tudja, hogy valóban megtörténik vagy csak képzelete játszik vele.


 
rbernadett   2015. 04. 21.

Izgalmas, lélektani thriller amiben mind Michelle Pfeiffer, mind Harrison Ford új arcát mutatja és azt kell, hogy mondjam hitelesen. Végig fenntartja a feszültséget és még csak nem is kiszámítható. Nem nagyon merem megnézni ezt a filmet a mai napig.

 
kernernoemi   2016. 10. 22.

Hátborzongató, idegekre ható, izgalmas, félelmetes thriller. Már az első jelenet felcsigázza a nézőt. Mindvégig tetőfokára hág az izgalom,a feszültség egyre fokozódik, míg a végén a csattanó méltó befejezés.

 
Norcsi59   2015. 02. 18.

Igazi hátborzongató thriller. Azért adnék 4-est, mert a műfaj nem a kedvencem, de igazi hátborzongató, kategóriájában kiemelkedő film.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 13.

Harrison Ford és Michelle Pfeiffer zseniális kis pszicho-.thrillere,ami nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt.Izgalom,misztikum,feszültség,dráma keveredik a filmben.A karakterek jól adják le nekünk a bennük lévő érzéseiket.Szuper.Mindenképpen ajánlott mozi.

 
miklosvaridori   2017. 06. 14.

Számomra nem hat hitelesnek a film, mert sablonos, nem eredeti, nagyon is szenzációhajhász, és nem tudja a néző beleélni magát a történésekbe. Gagyi és gyenge.

Michelle Pfeiffer
Harrison Ford
Michelle Pfeiffer
Harrison Ford
Harrison Ford
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Diana Scarwid
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Harrison Ford
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Harrison Ford
Harrison Ford
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Harrison Ford
Harrison Ford

A film összbevétele 291 420 351 dollár volt (imdb.com).

 

Michelle Pfeiffer legyőzte a víz alá merülési fóbiáját a film kedvéért.

(mamiéstöti2)
 

A Dreamworks stúdió 25. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A filmet a szintén Alfred Hitchcock által rendezett Számkivetett forgatási szünetében filmezték, mikor Tom Hanks épp lefogyott a szerep kedvéért.

(kázsé)
 

Robert Zemeckis szándékosan úgy forgatta a filmet, ahogy Alfred Hitchcock tette volna, ha van hozzáférése a digitális technológiához.

(kázsé)
 

A filmben látható házat csak nappali jelenetekhez használták, majd a forgatás után lebontották, mivel nem felelt meg az építési előírásoknak. A szobákat egy Los Angeles-i stúdióban újraalkották az éjszakai jelenetekhez.

(kázsé)
 

Robert Zemeckis saját produkciós irodájának első filmje.

(kázsé)
 

Michelle Pfeiffer és Harrison Ford voltak Robert Zemeckis első és egyetlen választásai Claire és Norman szerepére.

(kázsé)
 

A trailerben van egy snitt, ami nincs benne a filmben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.