Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Szarvak (2013)

Horns
Filmadatlap
 
28
Szereplők
27
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
Eastern79   2021. 02. 03.

legújabb vélemény

1
Harry Potter felnőtt

Daniel Radcliffe az utóbbi években rendesen belecsapott a lecsóba. Volt fingó vízi hulla, szerencsétlen lúzer kocka, akinek pisztolyokat csavaroztak a kezéhez, ebben a filmben pedig egy bizarr spirituális utazáson megy keresztül. Tetszik. Az eredeti könyv szerzője le sem tagadhatná Stephen Kinggel való rokonságát. Éjsötét hangulat, humor és szövevényes cselekmény. A kezdés üdítően abszurdra sikerült, és hát a továbbiakban olyan műfaji kavalkádot kapunk, hogy csak pislogtam. Főleg, ha számításba veszem, hogy a rendező, Alexandre Aja neve nekem eddig egybeforrott a "takardelaszememnembíromnézni" típusú horrorokkal. Teljesen azért nem tudta meghazudtolni önmagát, van egy-két véresebb jelenet a filmben, ami a rendező perverzitását megcsillogtatja, de azért nem olyan durván, mint a konkrétan horrorként jegyzett filmjeiben. A szarvak egy rendkívül erős film, mert amellett, hogy vérbeli társadalomkritika, egy kicsit thriller, egy kicsit spirituális, egy kicsit horror, egy kicsit romantikus, és pofátlanul laza. Daniel Radcliffe-nek meg különösen jót tesz, hogy ilyen bevállalós. Korántsem tökéletes, de mindenképpen az élmény kategória. Érdemes megnézni.

 
indingo   2016. 02. 18.

1

Érdekes film. Különlegességét az adja, hogy azt hiszed, hogy egy kisvárosi történet lesz és utána olyan valami történik ami nem odaillő, de abszolút nem zavaró. Talán nem is láttam még hasonló filmet. Tetszett.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Nekem nagyon tetszett,nagyon jó volt a története is. Nagyon jó csavarok voltak benne. Az is nagyon tetszett,hogy a szarvak erejét használva kezd el nyomozni. Minden jó volt lazán megéri az 5/5 pontot. Mindenkinek ajánlani tudom. Könyvbe is belekezdtem a film sikere láttán.

 
GedyPapa   2017. 04. 25.

0

Nagyon erős film a Szarvak. Kellett egy idő mire rávettem magam arra, hogy megnézzem, de nem kellett csalódnom. Joe Hill regényének hangulatát nagyon jól tudta hozni a film. A sötétségét és mély pszichológiai vetületét jól domborítja ki.

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 30.

0

Nagyon egyedül vagyok ezen az oldalon a véleményemmel! A könyv elolvasása be volt tervezve, de a film után nem tettem ki magamat egy újabb megpróbáltatásnak. Úgy látszik a King palánta folytatja az apja fantasy vonalát, amit én ki nem állhatok. Szö... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

0

Szuper, látványos, megrázó és félelmetes. Kifejezetten jó misztikus thriller. Aja itt is csillogtatja képességeit, és Radcliffe megfelelő partner hozzá. A bosszúállás igen magas szintje. Csavaros kis mozi, nem hagyja hidegen a nézőt.

 
wintermat   2016. 08. 16.

0

Úgy kezdtem neki a filmnek, hogy Daniel Radcliffe számomra még mindig Harry Potter volt, de ennek a remek filmnek és a játékának köszönhetően a film végére ez teljesen megváltozott. Elég érdekes film, de éppen ez benne a jó.

Galéria (20)

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Juno Temple
Daniel Radcliffe
Max Minghella
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Heather Graham
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Joe Anderson
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Juno Temple
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Max Minghella
Daniel Radcliffe

Videók (2)

A film összbevétele 3 875 442 dollár volt (imdb.com).

 

A film összbevétele 3,9 millió USD.

(czerik)
 

Magyarországon a film kizárólag DVD-n jelent meg

(czerik)
 

Ahogyan a Harry Potter filmekben is, Daniel Radcliffe karaktere ebben a filmben is képes beszélni a kígyókkal.

(rbernadett)
 

Annak ellenére, hogy szerepük szerint középiskolában osztálytársak voltak, Michael Adamthwaite valójában 8 évvel idősebbDaniel Radcliffe-nél.

(rbernadett)
 

Amikor Kanadában forgattak, Daniel Radcliffe ivott a lakókocsijában található vízcsapból, mert nem tudta, hogy abban nem iható víz van, ugyanis azt fagyállóval keverték, hogy ne fagyjanak be a csapok. A színész 3 napig nagyon beteg volt emiatt.

(rbernadett)
 

Ig autójának rendszámtábláján a 2036LUK felirat olvasható, ami valószínűsíthetően utalás a Bibliára. Lukács 20:36 "Mert meg sem halhatnak többé: mert hasonlók az angyalokhoz; és az Isten fiai, mivelhogy a feltámadásnak fiai."

(rbernadett)
 

A négy főszerepet brit születésű színészek játsszák.

(rbernadett)
 

A film alapjául szolgáló regényt Joe Hill írta, aki a borzongatás mesterének, Stephen Kingnek a fia.

(rbernadett)