Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
25
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Szarvak
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

legújabb vélemény

Szuper,látványos,megrázó,és félelmetes.Kifejezetten jó misztikus thriller.Aja itt is csillogtatja képességeit,és Radcliffe megfelelő partner hozz.A bosszúállás igen magas szintje.Csavaros kis mozi,nem hagyja hidegen a nézőt!

 
indingo   2016. 02. 18.

Érdekes film. Különlegességét az adja, hogy azt hiszed, hogy egy kisvárosi történet lesz és utána olyan valami történik ami nem odaillő, de abszolút nem zavaró. Talán nem is láttam még hasonló filmet. Tetszett.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem nagyon tetszett,nagyon jó volt a története is. Nagyon jó csavarok voltak benne. Az is nagyon tetszett,hogy a szarvak erejét használva kezd el nyomozni. Minden jó volt lazán megéri az 5/5 pontot. Mindenkinek ajánlani tudom. Könyvbe is belekezdtem a film sikere láttán.

 
GedyPapa   2017. 04. 25.

Nagyon erős film a Szarvak. Kellett egy idő mire rávettem magam arra, hogy megnézzem, de nem kellett csalódnom. Joe Hill regényének hangulatát nagyon jól tudta hozni a film. A sötétségét és mély pszichológiai vetületét jól domborítja ki.

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 30.

Nagyon egyedül vagyok ezen az oldalon a véleményemmel! A könyv elolvasása be volt tervezve, de a film után nem tettem ki magamat egy újabb megpróbáltatásnak. Úgy látszik a King palánta folytatja az apja fantasy vonalát, amit én ki nem állhatok. Szö... több»

 
wintermat   2016. 08. 16.

Úgy kezdtem neki a filmnek, hogy Daniel Radcliffe számomra még mindig Harry Potter volt, de ennek a remek filmnek és a játékának köszönhetően a film végére ez teljesen megváltozott. Elég érdekes film, de éppen ez benne a jó.

 
TomÁcs   2016. 05. 07.

Nem mindennapi film. Hétköznapi módon indul, de utána van egy törés és átfordul egy másik, misztikus világba. A története is teljen rendben volt.

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Juno Temple
Daniel Radcliffe
Max Minghella
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Heather Graham
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Joe Anderson
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Juno Temple
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Max Minghella
Daniel Radcliffe

A film összbevétele 3 875 442 dollár volt (imdb.com).

 

A film összbevétele 3,9 millió USD.

(czerik)
 

Magyarországon a film kizárólag DVD-n jelent meg

(czerik)
 

Ahogyan a Harry Potter filmekben is, Daniel Radcliffe karaktere ebben a filmben is képes beszélni a kígyókkal.

(rbernadett)
 

Annak ellenére szerepük szerint középiskolában osztálytársak voltak, Michael Adamthwaite valójában 8 évvel idősebbDaniel Radcliffe-nél.

(rbernadett)
 

Amikor Kanadában forgattak, Daniel Radcliffe ivott a lakókocsijában található vízcsapból, mert nem tudta, hogy abban nem iható víz van, ugyanis azt fagyállóval keverték, hogy ne fagyjanak be a csapok. A színész 3 napig nagyon beteg volt emiatt.

(rbernadett)
 

Ig autójának rendszámtábláján a 2036LUK felirat olvasható, ami valószínűsíthetően utalás a bibliára. Lukács 20:36 "Mert meg sem halhatnak többé: mert hasonlók az angyalokhoz; és az Isten fiai, mivelhogy a feltámadásnak fiai."

(rbernadett)
 

A négy főszerepet brit születésű színészek játsszák.

(rbernadett)
 

A film alapjául szolgáló regényt Joe Hill írta, aki a borzongatás mesterének, Stephen Kingnek a fia.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.