Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók
A Kör
 
Ragemarci   2016. 02. 14.

Nekem hangulatában, meg történetében a Heroes sorozat ugrott be, csak ugye USA helyett itt egy Svéd kisváros, szuperhősök helyett boszorkányok vagy mik vannak. Amúgy meg csak egy újabb unalmas YA.

 
gandalf01   2017. 03. 03.

Egy svéd válasz a kommersz amcsi természetfölötti értelmezésre a tinik számára. Jobb mint a gázos Twilight és rosszabb mint a Vampyre Academy.


 
papaja   2016. 02. 24.

Kiváló a soundtrack-kje, amúgy hullára unalmas az a 140 perc , ami egy tömény horror utánzat.

A film összbevétele 1 117 789 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 56 491 794 forintot termelt. A hazai mozik összesen 38 589 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Annak a jelenetnek a leforgatása, amikor az elhagyatott parkban a vérhold megjelenik nagyon kimerítő volt a színészek számára, mert a hőmérséklet 0 Celsius fok alatt volt, nekik meg mezítláb, pizsamában kellett forgatniuk.

(rbernadett)
 

A legnehezebb Minoo karakteréhez volt megtalálni a megfelelő színészt. Irma von Platen éppen Berlinben tanult modern táncolt, amikor szóltak neki a meghallgatásról.

(rbernadett)
 

Helena Engström elmondása szerint többé-kevésbé egy barátja unszolására ment el a meghallgatásra.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.