Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
46%

Bye Bye Man: A Rettegés Neve (2017)

The Bye Bye Man
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
23
Képek
10
Videók

Galéria (23)

Douglas Smith
Jenna Kanell
Doug Jones
Douglas Smith
Douglas Smith
Douglas Smith
Lucien Laviscount
Douglas Smith
Carrie-Anne Moss
Douglas Smith
Lucien Laviscount
Jenna Kanell
Carrie-Anne Moss
Douglas Smith

Videók (10)

 
Lvntesz   2022. 02. 11.

legújabb vélemény

0

Még anno, mikor kijött moziban, néztem, és úgy emlékeztem, hogy ez egy egész tűrhető film volt. De hát sajnos kopnak az emlékek. Nulla kreativitással hoztak egy tinihorrort, egy idétlen és semmi egyediséggel nem rendelkező gonosszal, akiről mellesle... több»

 
indingo   2017. 10. 04.

0

Olyan se füle se farka történet. Ki is ez a ByeBye man? Annyira nem derült ki, pedig talán pont ezzel lehetett volna feldobni a filmet. A történet semmi különös, eléggé kiszámítható.

 
HercegPeter   2019. 03. 04.

0

Nem értem, hogy sikerül mindig találni egy sztárt/híresebb színész(nő)t (jelen esetben Carrie-Anne Mosst) a szar filmekhez. Na jó, annyira nem szörnyű, de lehetett volna összeszedettebb a történet az biztos. Semmit sem tudunk meg a címszereplő Bye By... több»

 
BoBamburg   2017. 12. 29.

0

Egy gyenge közepes a film, semmi új nincs benne és tele van kommersz és sablonos szitukkal. Elején még el is hittem, hogy nem lesz ez rossz film, de ahogy haladt a törétenet egyre gagyibb kezdett lenni. Végén meg nem derült ki semmi se :D. Plusz az o... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

0

Ki is volt ez a Bye Bye Man? Ezt valahogy lehagyták a készítők. Talán ha többet megtudtunk volna a múltjáról, a miértekről élvezhetőbb lett volna a film.

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 05.

0

Átlagos tinihorror.

 
jfruzsi97   2020. 10. 18.

1

Sajnos elég gyenge lett. Az alap koncepció jó, a megvalósítás sajnos kevés.

A film összbevétele 26 667 197 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 36 815 279 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 368 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film költségvetése 7,4 millió dollár volt és jelenleg 26,6 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A Bye Bye Man - A rettegés neve első nagyjátékfilmje. A színésznő korábban Harry herceg párja volt, és állítólag azért szakítottak, hogy Bonas folytatni tudja színészi pályafutását.

(hp)
 

Ez Carrie-Anne Moss és Douglas Smith második közös filmje. Az első a 2013-as The Boy Who Smells Like Fish volt.

(hp)
 

A Bye Bye Man - A rettegés nevének története Robert Damon Schneck "The President's Vampire" című könyvének egyik fejezetén ("The Bridge to Body Island") alapszik.

(hp)
 

A Bye Bye Man - A rettegés neve forgatási munkálatai 2015. november 2-án kezdődtek meg az Ohio állambeli Clevelandben. A forgatás 2015. december 11-én ért véget.

(hp)
 
„Vajon létezik kiút az ördögi gondolatok útvesztőjéből?” – veti fel a kérdést a Bye Bye Man – A rettegés neve ismertetője, s épp ez az a kérdés, melyre maga a film nem ad kielégítő magyarázatot. Remek ötletből született ez a horror, ám a készítők nem mertek elég mélyre ásni. Pedig ha megtették volna, most a Valami követ (It Follows, 2014) és a The Babadook (2014) mellett emlegethetnénk ezt a filmet. Így viszont nem fogjuk.

Értékelés: 40/100 több»
 
Azt említettem már, hogy röhejes a gonosz? De most komolyan, egy viseltes külsejű csuklyás fazon, oldalán egy baromi béna CGI-vérebbel… bye bye, félelem! 30/100 több»
 
Mindent összegezve, nem érdemes Bye Bye Man-re elpazarolnunk több, mint másfél órát, hiszen ennél jobb szórakozást úgy gondolom, szinte mindeni találhat magának, bármennyire is unatkozzon.
Értékelés: 3/10 több»