Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
23
Képek
10
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Timcsi   2019. 03. 15.

legújabb vélemény

Nagyon gyenge történet, semmire sem kapunk benne választ.

 
indingo   2017. 10. 04.

Olyan se füle se farka történet. Ki is ez a ByeBye man? Annyira nem derült ki, pedig talán pont ezzel lehetett volna feldobni a filmet. A történet semmi különös, eléggé kiszámítható.


 
HercegPeter   2019. 03. 04.

Nem értem, hogy sikerül mindig találni egy sztárt/híresebb színész(nő)t (jelen esetben Carrie-Anne Mosst) a szar filmekhez. Na jó, annyira nem szörnyű, de lehetett volna összeszedettebb a történet az biztos. Semmit sem tudunk meg a címszereplő Bye Bye Manről. Se azt, hogy honnan jött, se azt, hogy miért csinálja. Ráadásul ez a hallucinációs dolgok már elég elcsépeltek. Eddig mondjuk nem sok horrort rendező nővel találkoztam. Nem azt mondom, hogy emiatt lett gyenge a film, de mivel nem tartozik a legtapasztaltabb horrorrendezők közé ez is nyilván egyfajta magyarázatot adhat a film erősen visszafogott teljesítményére. Az értékelések szerintem teljesen reálisak.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Ki is volt ez a Bye Bye Man? Ezt valahogy lehagyták a készítők. Talán ha többet megtudtunk volna a múltjáról, a miértekről élvezhetőbb lett volna a film.

 
BoBamburg   2017. 12. 29.

Egy gyenge közepes a film, semmi új nincs benne és tele van kommersz és sablonos szitukkal. Elején még el is hittem, hogy nem lesz ez rossz film, de ahogy haladt a törétenet egyre gagyibb kezdett lenni. Végén meg nem derült ki semmi se :D. Plusz az olyan dolgok, mint hogy 3 egyetemista kibérel egy akkora házat amibe öt család is kényelmesen elférne..wtf?! Aztán mikor mindenki megtapasztalja a paranormális dolgokat másnap este tök nyugodtan alszanak :D

Douglas Smith
Jenna Kanell
Doug Jones
Douglas Smith
Douglas Smith
Douglas Smith
Lucien Laviscount
Douglas Smith
Carrie-Anne Moss
Douglas Smith
Lucien Laviscount
Jenna Kanell
Carrie-Anne Moss
Douglas Smith
 
Kivitelezését tekintve igazán nincs mit kiemelni, se negatív, se pozitív irányba: hozza azt, amit manapság el lehet várni egy hasonszőrű műtől. Ugyanakkor a már említett rém gyenge befejezéshez hozzájárul a totál oda nem illő aláfestő zene is, ami csodás hangulatgyilkosnak bizonyult.6,5/10 több»
 
Azt említettem már, hogy röhejes a gonosz? De most komolyan, egy viseltes külsejű csuklyás fazon, oldalán egy baromi béna CGI-vérebbel… bye bye, félelem! 30/100 több»
 
A napokban moziba kerülő Bye Bye Man előzetesét megcsodálván úgy gondoltam, hogy ez a film lesz az, amire jó ideig félve fogok visszagondolni. Mekkorát tévedtem… pedig időnként rábukkanok egy olyan horrorra, melynek megtekintése után egészen sokáig nem kívánok újabb filmmel kísérletezni a műfajon belül, annyira betalál – persze a jó értelemben. (2/5)

A film összbevétele 26 667 197 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 36 815 279 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 368 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film költségvetése 7,4 millió dollár volt és jelenleg 26,6 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A Bye Bye Man - A rettegés neve első nagyjátékfilmje. A színésznő korábban Harry herceg párja volt, és állítólag azért szakítottak, hogy Bonas folytatni tudja színészi pályafutását.

(hp)
 

Ez Carrie-Anne Moss és Douglas Smith második közös filmje. Az első a 2013-as The Boy Who Smells Like Fish volt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.