Nagyon alulértékelt film. Az eleje nagyon jól indul, aztán hirtelen egy esés következik, de csak rövid időre, míg bemutatkoznak a szereplők, és el nem indul a cselekmény. *Érdemes néha adni egy esélyt az ilyen alulpontozott, 4,7-es filmeknek, mert okozhatnak meglepetéseket.* Már találkoztam ennél rosszabbul pontozott filmmel is, ami nagyon tetszett. Meg amúgy most beleköthetnék én is abba, hogy miért nem tudtuk meg, ki volt az a bye bye man, de annyira irreleváns.
Ez egy horrorkedvelőknek készült, gyorsan fogyasztható, könnyen felejthető, egyszerű, de nagyszerű film, amiben a parafaktor játszik egyedül.
Nagyon alulértékelt film. Az eleje nagyon jól indul, aztán hirtelen egy esés következik, de csak rövid időre, míg bemutatkoznak a szereplők, és el nem indul a cselekmény. *Érdemes néha adni egy esélyt az ilyen alulpontozott, 4,7-es filmeknek, mert okozhatnak meglepetéseket.* Már találkoztam ennél rosszabbul pontozott filmmel is, ami nagyon tetszett. Meg amúgy most beleköthetnék én is abba, hogy miért nem tudtuk meg, ki volt az a bye bye man, de annyira irreleváns. Ez egy horrorkedvelőknek készült, gyorsan fogyasztható, könnyen felejthető, egyszerű, de nagyszerű film, amiben a parafaktor játszik egyedül.