Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Hetedik   2018. 09. 20.

Borzalmasan elvont és vontatott, de aki akar látni egy durva, beteg filmet, annak ajánlott. Még egy szög Cage amúgy is döglődő színészi karrierjébe.

 
feca001 Nézhetetlen  2018. 09. 21.

Sajnos mostanában nemhogy harmadosztályú, de egyszerűen minősíthetetlenül rossz filmjei vannak, abba kellene már hagyni!Vontatott, összevissza csapongó történet.

Nicolas Cage
 
Amit a Mandy-ben láthatunk az egyszerűen leírhatatlan. A direktor, Panos Cosmatos olyan elképesztő stílusú filmet varázsol a nézők szeme elé, amelyet hiába piszok kellemetlen nézni, mégis nézzük, sőt még néznénk. [...] És akkor most ezzel a lendülettel mindenki rohanhatna is nézni Cage és a szektás bagázs összeröffenését, de sajnos, ahogy mondani szokás, itt bizony a fejétől bűzlik a hal. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.