Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
57
Képek
2
Videók
 
BoBamburg   2018. 10. 05.

Nagyon erős atmoszférájú horror, gyönyörű látványvilággal és rohadt jó megvalósitással. A '80-as évek fíling zseniálisan illik az összképhez, Nicholas Cage pedig rohadt jól hozza az örült boszúállót. Úgyhogy aki bírja a lassabb, undergroundabb horrort, nem csak a jumpscare-es tömeg mozikat, azoknak mindenképp ajánlott.

 
Márton   2018. 11. 02.

UHHH!! Hát nagyon ritkán láthat ilyen vagy csak ehhez hasonló filmet a néző! Az első dolog amit mindenképp meg kell említeni, hogy ez a film iszonyatosan meg fogja osztani a nézőket! Ezzel az alkotással szerintem nem lesz (vagy csak roppant kevesen) olyan néző, aki azt fogja mondani hogy elvolt vele! Ezt vagy utálni fogják, vagy egyszerűen imádni és be kell hogy valljam mindkét tábort meg fogom érteni! Nekem kimondottan tetszett, de az 100%-k hogy egyáltalán nem egy könnyen befogadható filmélmény a Mandy méghozzá sok mindenért! Már maga a története sem egy egyszerű hétköznapi alkotás, ha végtelenül le akarnám egyszerűsíteni, ez egy bosszúfilm, elképesztő hosszúra nyúlt felvezetéssel! Szerintem elég ha csak erről annyit írok, hogy a film címe kb. úgy 70-80 perc után jelenik meg a képernyőn! Ha mint bosszúfilmként vizsgáljuk meg jelen produkciónkat, akkor kapunk egy elképesztő brutalitásoktól hemzsegő akció horrorfilmet és ez az a rész, amivel szerintem sokaknak nem volt problémájuk! Sokaknál majd a film első 70 perce fogja megfeküdni a gyomrukat, mert kapunk egy végtelenül lassú cselekményszálat, rengeteg fölösleges párbeszédet és mindezt egyfajta oly látásmódban amit eddig talán csak a legelborultabb Twin Peaks epizódokban láttam! Mindehhez ráadásul még a film zenéje is tökéletes alapot biztosít, ha még a képi világa nem lenne elegendő! Tehát aki a film első órája közben nem kapcsolja ki, vagy nem alszik el rajta, az a film második felébe megkapja megérdemelt jutalmát! A karakterek jók, főleg a két főszereplő Mandy és a Nicolas Cage által életre keltett Red karaktere. Őszintén szólva nem emlékszem hogy Mr. Cage-től mikor láttam utoljára ennyire erős alakítást! Valami hihetetlenül jól hozza az összetört bosszúállót, maximálisan átadja a karakterében lévő örültet és mindez piszok élvezetes volt számomra! Összegezve: a film első felében található rengeteg trip és sok negatívuma mellett nem lehet elmenni szó nélkül, de a második fele bőven kárpótolt engem mindenért! Számomra csak emiatt nem jár az öt csillag a filmnek!


 
Hetedik   2018. 09. 20.

Borzalmasan elvont és vontatott, de aki akar látni egy durva, beteg filmet, annak ajánlott. Még egy szög Cage amúgy is döglődő színészi karrierjébe.

 
feca001 Nézhetetlen  2018. 09. 21.

Sajnos mostanában nemhogy harmadosztályú, de egyszerűen minősíthetetlenül rossz filmjei vannak, abba kellene már hagyni!Vontatott, összevissza csapongó történet.

Nicolas Cage
Linus Roache
Ned Dennehy
Nicolas Cage
Ned Dennehy
Ned Dennehy
Linus Roache
Ned Dennehy
Nicolas Cage
Ned Dennehy
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Richard Brake
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Ned Dennehy
Richard Brake
Ned Dennehy
Nicolas Cage
Andrea Riseborough
Nicolas Cage
Panos Cosmatos
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Andrea Riseborough
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Linus Roache
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
 
Amit a Mandy-ben láthatunk az egyszerűen leírhatatlan. A direktor, Panos Cosmatos olyan elképesztő stílusú filmet varázsol a nézők szeme elé, amelyet hiába piszok kellemetlen nézni, mégis nézzük, sőt még néznénk. [...] És akkor most ezzel a lendülettel mindenki rohanhatna is nézni Cage és a szektás bagázs összeröffenését, de sajnos, ahogy mondani szokás, itt bizony a fejétől bűzlik a hal. több»
 
Nincs benne semmi szerethető, semmi nemes, semmi felszabadító, de ami a legrosszabb, még csak célja sincs azzal, hogy nem ad feloldozást. Nem tud építeni, csak pusztítani - azt viszont olyan extremitással, hogy maga is elhiszi, hogy művészet. És ettől igazán ízléstelen film a Mandy, nem azért, mert gusztustalan dolgokat látunk a vásznon. több»
 
Arra biztatok mindenkit, hogy legyen kitartó, adjon esélyt a Mandy-nek, ami ugyan nem tökéletes, de borzasztó közel jár hozzá. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.