Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
57
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 21.

legújabb vélemény

Cage sajnos lejtmenetbe kapcsolt,vagy rosszul fogalmaztam?Nem is volt soha olyan magasan.Ez a film is betegesen brutális,és gusztustalanul gagyi,mesterkélt.Egy igazi fércmunka,tiszta időpazarlás.Senkinek nem ajánlott.

 
Márton   2018. 11. 02.

a nap véleménye

Nicolas Cage nagy visszatérése a Mandy

UHHH!! Hát nagyon ritkán láthat ilyen vagy csak ehhez hasonló filmet a néző! Az első dolog amit mindenképp meg kell említeni, hogy ez a film iszonyatosan meg fogja osztani a nézőket! Ezzel az alkotással szerintem nem lesz (vagy csak roppant kevesen) ... teljes kritika»


 
BoBamburg   2018. 10. 05.

Nagyon erős atmoszférájú horror, gyönyörű látványvilággal és rohadt jó megvalósitással. A '80-as évek fíling zseniálisan illik az összképhez, Nicholas Cage pedig rohadt jól hozza az örült boszúállót. Úgyhogy aki bírja a lassabb, undergroundabb horrort, nem csak a jumpscare-es tömeg mozikat, azoknak mindenképp ajánlott.

 
HercegPeter   2019. 01. 24.

Cage, az elborult elméjű megtorló!

Hosszú, elnyújtott jelenetekkel kezdődik, amik olyan unalmasak, hogy nem meglepő ha valaki kinyomja, mielőtt elkezdődne a film érdemi része. Ez pedig 35 perc után történik. Addig egyfajta karakterbemutatás folyik, művészfilm köntösben. Nagy kár érte,... teljes kritika»

 
HETEDIK   2018. 09. 20.

Borzalmasan elvont és vontatott, de aki akar látni egy durva, beteg filmet, annak ajánlott. Még egy szög Cage amúgy is döglődő színészi karrierjébe.

 
elekm90   2020. 02. 22.

Vizuálisan rendkívül erős, ám a történet nem a legkidolgozottabb. Panos Cosmatos előző alkotásához a Magyarországon bemutatásra nem került "Beyond the Black Rainbow-hoz" tudom hasonlítani, az a film is elsősorban képi világával, nem pedig történetéve... több»

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2018. 09. 21.

Sajnos mostanában nemhogy harmadosztályú, de egyszerűen minősíthetetlenül rossz filmjei vannak, abba kellene már hagyni!Vontatott, összevissza csapongó történet.

Nicolas Cage
Linus Roache
Ned Dennehy
Nicolas Cage
Ned Dennehy
Ned Dennehy
Linus Roache
Ned Dennehy
Nicolas Cage
Ned Dennehy
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Richard Brake
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Ned Dennehy
Richard Brake
Ned Dennehy
Nicolas Cage
Andrea Riseborough
Nicolas Cage
Panos Cosmatos
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Andrea Riseborough
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Linus Roache
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
 
Amit a Mandy-ben láthatunk az egyszerűen leírhatatlan. A direktor, Panos Cosmatos olyan elképesztő stílusú filmet varázsol a nézők szeme elé, amelyet hiába piszok kellemetlen nézni, mégis nézzük, sőt még néznénk. [...] És akkor most ezzel a lendülettel mindenki rohanhatna is nézni Cage és a szektás bagázs összeröffenését, de sajnos, ahogy mondani szokás, itt bizony a fejétől bűzlik a hal. több»
 
Nincs benne semmi szerethető, semmi nemes, semmi felszabadító, de ami a legrosszabb, még csak célja sincs azzal, hogy nem ad feloldozást. Nem tud építeni, csak pusztítani - azt viszont olyan extremitással, hogy maga is elhiszi, hogy művészet. És ettől igazán ízléstelen film a Mandy, nem azért, mert gusztustalan dolgokat látunk a vásznon. több»
 
Arra biztatok mindenkit, hogy legyen kitartó, adjon esélyt a Mandy-nek, ami ugyan nem tökéletes, de borzasztó közel jár hozzá. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.