Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

Ítéletnap (1999)

End of Days
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Róbert Molnár   2020. 10. 05.

legújabb vélemény

2

Schwarzitól az egyik kedvenc filmem. Sokszor láttam már, és a Sátán megformálása Gabriel Byrne jóvoltából pazar lett! Különösen amikor megy köztük a diskurzus Istenről és a hitről! Végig pörgős, izgalmas akció-thriller a múlt évezred végéről! Csak aj... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Schwarzi és Byrne jól hozza a karaktereket. Mozgalmas és pörgős filmet raktak össze. Hiába a lerágott csont, a jó és a gonosz harca, attól még nézhető és élvezhető film.


 
Macko   2016. 04. 26.

0

Annak ellenére hogy nem vagyok oda Arnold Schvarzeneggerért eza film nagyon bejött mind a sztoriját, mind a színészek alakítását, mind pedig a látványt tekintve.

 
VérAlex   2014. 11. 25.

0

Nagyon jó film, jól össze van rakva, és tetszett, hogy most nem az átlagos akciófilmes szerepben láttuk Schwarzeneggert, hanem inkább ebben a kicsit misztikus, fantasy szerű történetbe. Gabriel Byrne is az egyik legjobb Sátán, akit valaha láttam filmen, talán csak Al Pacino pipálja le őt az Ördög ügyvédjében.

 
tomtom   2014. 11. 03.

0

Nem a legrosszabb film, amit valaha láttam. Jól volt megrendezve, izgalmas volt a történet, tetszett ez a biblikus Sátános sztori, és szerintem nagyon jól választották ki rá a színészeket. Byrne elképesztően jó volt, mint Sátán, de szerintem Arnold sem hozza éppen rossz formáját itt.

Galéria (11)

Videók (1)

A film összbevétele 211 989 043 dollár volt (imdb.com).

 

Ez Arnold Schwarzenegger első filmje az 1997-es Batman és Robin óta, mivel időközben szívműtéten esett át, és a magas biztosítási költségek miatt csak nehezen talált munkát.

(kázsé)
 

Az utolsó film, amit Amerikában laserdisc formátumra nyomtak.

(kázsé)
 

Peter Hyamst James Cameron ajánlotta rendezőnek.

(kázsé)
 

Guillermo del Toro is esélyes volt a rendezői székre.

(kázsé)
 

Rod Steiger utolsó amerikai filmje.

(kázsé)
 

Arnold Schwarzenegger saját magát szinkronizálja a német verzióban.

(kázsé)