Arnold Schwarzenegger 6 legrosszabb filmje, amit messziről kerülj el!

Kevés hollywoodi sztár büszkélkedhet annyira masszív életművel, mint Arnold Schwarzenegger, a legendás színész közel 100 produkcióban vállalt mindeddig szerepet, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindegyik kivétel nélkül kimelkedő darabnak számít.

Félreértés ne essék, egyszerűen imádjuk Arnie-t! Rongyosra néztük az olyan kultfilmjeit, mint a Ragadozó, a Terminátor vagy épp a Kommandó, egy ilyen hosszú pályafutás során azonban becsúszik néhány meggondolatlan szerepvállalás.

Össze is gyűjtöttük Schwarzenegger leggyengébb filmjeit, amelyeket talán érdemes is messze elkerülni.

#6

38 Herkules New Yorkban  (1970)

(2) (2)

családi | fantasy | kaland

Herkules mindig is a legrakoncátlanabb volt Zeusz fiai közül. Minden vágya, hogy a halandók világába látogasson, de az apja nem engedi. Végül szembeszáll a főisten akaratával,... több»

Minden kezdet nehéz, a Herkules New Yorkban volt Arnie első nagyjátékfilmes szereplése, a családi vígjátéknak szánt produkció azonban enyhén szólva sem nyerte el a közönség és a kritikusok szimpátiáját, a film alig 14 százalékos értékelést kapott a Rotten Tomatoes portálon.
#5

55 Vörös Szonja  (1985)

(4) (2)

akció | fantasy | kaland

Szonya (Brigitte Nielsen) békés életének egycsapásra vége szakad, amikor Gedren királynõ legyilkoltatja szüleit A zsarnok uralkodónõ bűvös talizmánjával a Föld... több»

Ezzel a filmmel Arnold végleg maga mögött hagyta a "barbár" karakterét, újabb Conan filmek nem is láttak napvilágot a későbbiekben az ő főszereplésével, a Vörös Szonja azonban még így is karrierje egyik legrosszabb filmjeként van számon tartva.
#4

76 Hull a pelyhes  (1996)

(11) (8)

családi | vígjáték

TV-ben (Moziverzum, csütörtök 01:33)

Egy édesapa megígéri, hogy fia karácsonyra Turbo Man figurát kap. A gond csak az, hogy minden kisgyerek ilyen játékot szeretne, a boltokban pedig már minden darab elfogyott. A... több»

Noha Schwarzenegger számos alkalommal bizonyította, hogy nem csupán kőkemény akcióhősként állja meg a helyét, a Hull a pelyhes valahogy nem talált célt, mindössze 17 százalékot kapott a Rottenen.
#3

74 Ítéletnap  (1999)

(7) (6)

akció | fantasy | horror | thriller

Disney+

A volt rendőr, Jericho Crane egy olyan küldetést kell, hogy magára vállaljon, amin az egész emberiség sorsa múlik. Egy titokzatos férfi, akiről kiderül, hogy ő maga a Sátán,... több»

Bár a hazai közönség szeretik az 1999-ben megjelent Ítéletnap című filmet, a nemzetközi porondon azonban csúnyán elhasalt. 
#2

39 Batman és Robin  (1997)

(20) (21)

akció | sci-fi

HBO Max

Gotham City soha nem látott veszéllyel néz szembe, amikor feltűnik a színen Mr. Jégcsap és Méregcsók. Azonban Batman, Robin és Batgirl félelmet nem ismerve szállnak szembe a... több»

Valószínűleg senkinek sem kell részletesen magyarázni, mi is a probléma Joel Schumacher rendezésében. Mindenki, aki csak szerepet vállalt ebben a filmben karrierje mélypontjaként tekint rá.
#1

49 Kaktusz Jack  (1979)

(3) (2)

vígjáték | western

Kaktusz Jacket (Kirk Douglas), a vadnyugat hőskorának aranyszívű bajkeverőjét nem olyan fából faragták, hogy meghátráljon a kihívások elől. Ezúttal azonban olyan kalamajkába... több»

...és akkor ott van a Kaktusz Jack. Aki nem látta, bizonyára furcsának találja, mit keres ezen a listán a film, a produkció azonban semmit sem teljesít mindabból, amit felvállal: a történet unalmas, a humora pocsék, Arnie alakítása pedig kijfezetten kínosnak mondható.