Nicolas Cage elmondta, ez az 5 kedvenc saját filmje

Már a hazai mozikban is megtekinthető a Renfield, amelyben Nicolas Cage álmai szerepét hozza mint Drakula gróf.

Cage The Late Show with Stephen Colbert című műsor legutóbbi adásának vendégeként pedig azt is elárulta, hogy melyik az az öt filmje, amely számára a mai napig a legkedvesebb.

Persze nem meglepő módon épp arra az öt produkcióra esett a választása, amelyekkel a legnagyobb sikereket is aratta, így elsősorban nem hiányozhatott az összeállításából 2021-ben megjelent Disznó, illetve a Mandy: A bosszú kultusza.

“Imádom A holtak útját, amit Martin Scorsese rendezett. Imádtam a Mocskos zsaru - New Orleans utcáint Werner Herzogtól. Imádtam a Joe című filmet, amelyet David Gordon Green rendezett” - ecsetelte Cage.

Cage egyébként korábban már elmondta, hogy nagy álma vált valóra azzal, hogy eljátszhatta Drakula grófot. “Nem gondolnánk, hogy a horror és a komédia ilyen szépen megfér egymás mellett, de ha az Egy amerikai farkasember Londonban című filmre gondolunk, isteni. Ez az, amit Renfielddel próbáltunk eltalálni” - mondta legújabb filmjével kapcsolatban Cage.

63 Renfield  (2023)

fantasy | horror | vígjáték

SkyShowtime (2023.11.19.)

Renfield (Nicholas Hoult) a nárcisztikus Drakula (Nicolas Cage) megkínzott segítője. Renfield mindig kénytelen megszerezni gazdája zsákmányát és végrehajtani a parancsát,... több»