Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A holtak útja (1999)

Bringing Out the Dead
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Patricia Arquette
Nicolas Cage
Patricia Arquette
Nicolas Cage
Tom Sizemore
John Goodman

Videók (1)

 
uniterra   2020. 11. 27.

legújabb vélemény

0

Scorsese belepistult a nagyvárosi mocsokba, vagy belőtte magát, s azt az érzést próbálta visszaadni. Miért is néztem meg? Mert ha már Cage és Arquette benne van a filmben, akkor gondoltam, elvárható valami, ami az átlag fölé emeli. Aztán vége lett a ... több»

 
dailyfilmsan   2018. 02. 08.

0

Martin Scorsese nagyon kitett magáért ebben a filmben. Egy különleges perspektívából vetíti elénk a filmet ami nagyon jól illik a film morózus hangulatához. Egy rossz vágás volt a filmben, de ezt leszámítva nagyon jól lett összerakva. A film humora i... több»

 
harnas1207   2019. 05. 02.

0

Lehet az volt a gond, hogy erre a filmre rá kell hangolódni. Vagy csak maga a stílus nem lehet mindenki kedvence. Akárhogy is, nekem nagyon nem jött be. Unalmas és vontatott volt. Egyes szereplők nagyon irritáltak. Az értékeléstől függetlenül ajánlanám másoknak, hátha pont az ő ízlésviláguknak megfelel.

 
Macika   2016. 08. 22.

0

Nicolas Cage jól alakít a filmben. Magával ragadó, izgalmas és érdekes film, ami végig fenntartja az érdeklődést. Cage profin alakít benne, hozza a formáját. Ajánlom!

 
grigoriy1rem   2015. 04. 12.

0

Martin Scorsese egyik talán kevésbé ismert, de nem kevésbé jó film. Nagyon kedvelem Scorsese filmjeit, és ebben sem kellett csalódnom. Ha ti is így vagytok vele, és nem láttátok, pótoljátok!

 
alien007   2016. 08. 31.

0

Valósághű, de egyben szórakoztató film, amit a kiváló rendezés és a zseniális színészgárda tesz igazán emlékezetessé.

A film összbevétele 16 640 210 dollár volt (imdb.com).

 

A jegypénztárak adatai szerint 16,8 millió dolláros bevételt eredményezett a film.

(Bogi87)
 

Roger Ebert 4/4 pontra értékelte a filmet, és a következőt írta: "Ha A holtak útját nézzük – és ez szinte minden Scorsese filmre igaz – emlékezzünk arra, hogy a film sürgősen és mélyen megérinthet minket!".

(Bogi87)
 

Joe Connelly Bringing Out the Dead című regényén alapszik a film.

(Bogi87)
 

32 millió dollárból jött létre a film.

(Bogi87)
 

Martin Scorsese azt mondta, hogy azért választotta Paul Schradert a forgatókönyv megírásához, mert úgy érezte, ő tud a legjobban írni az éjszakai New Yorkról.

(rbernadett)