Ebben az évtizedben immáron másodszor adaptálják mozivászonra Grimm Jancsi és Juliskáját, azonban az új Jancsi és Juliska a horror műfajába tesz kitérőt. Itt az első előzetes.

Az Orion Pictures égisze alatt készül a legújabb Grimm adaptáció, a Jancsi és Juliska, melynek története a Jeremy Renner és Gemma Arterton-féle változattal ellentétben a testvérpár gyerekkoráig nyúlik vissza, amikor az erdőben eltévedve rábukkannak egy boszorkány házára, ahol rémálomba illő borzalmakkal kell szembenézniük.

A film női főszerepét az Az-zal világhírnévre szert tevő Sophia Lillis  alakítja majd, aki eddig rövid pályája elején már elég komoly tapasztalatot szerzett a horrorok terén, míg öccsét, Samuel Leakey játssza. A boszorkány szerepében a The OA sztárja, Alice Krige hozza a nézőkre a frászt, míg a rendezői széket Oz Perkins foglalhatta el.

A Jancsi és Juliska 2020 januárjától látható a tengerentúlon, a film egyelőre nem kapott magyarországi premierdátumot (bár ez jó eséllyel hamar változni fog). Nézzétek meg a friss trailert idelent. Nektek bejön a klasszikus ebben a horror körítésben?