Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Az Egészség ellenszere (2016)

A Cure for Wellness
Filmadatlap
 
30
Szereplők
38
Vélemények
24
Képek
10
Videók

Galéria (24)

Dane DeHaan
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Jason Isaacs
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Mia Goth
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Gore Verbinski
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Gore Verbinski
Jason Isaacs
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Mia Goth
Gore Verbinski
Gore Verbinski
Dane DeHaan

Videók (10)

 
polgy   2023. 01. 01.

legújabb vélemény

0
Kár volt a végéért...

A végéig szerintem egész jó a film...a végéig. Nekem jobban tetszett volna a film, ha a végét nem is látom. Vagy maradtam volna kétségek között, vagy megpróbálom én kitalálni a végét. Csak azért 3 csillag, mert a végén kívül a többi mind hangulatában, mind az érdeklődés fenntartásában teljesen ok.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

A látvány és az alapsztori, maga a felvezetés a helyszín tetszett. Néhol szemet kápráztatóak voltak a felvételek, de maga az "ok" amiért csinálta az úriember az nálam eléggé lehúzza a filmet.

 
HercegPeter   2017. 08. 03.

0

Összességében tetszett. Feszült, izgalmas, gondolkodásra késztető film. Nem értek egyet azokkal, akik az apa indokán vannak felháborodva, hiszen pontosan el volt mondva, hogy mit és miért csinált. Sajnos a csattanó már jóval a befejezés előtt kitalál... több»

 
Berto49   2017. 06. 06.

0

Igazán látványos film, a története is egész jól indul, de aztán átmegy a misztikus fantasy világába, aminek „élvezetét” el szoktam kerülni. Ez az irányváltás volt az egyik bajom, a másik pedig a film valóságos tengeri kígyós hossza. Nem számoltam, de... több»

 
dailyfilmsan   2019. 05. 25.

0

A történetből többet is ki lehetett volna hozni. Sajnos ez nem egy erős triller, csalódást okozott, mivel az előzetesek nagyon jó fényben tűntették fel. Izgalmasnak nem mondható majdnemhogy egy síkú és kezdetleges. A potenciál benne volt és lehetett ... több»

 
HE7EDIK   2017. 02. 25.

0

Verbinski leggyengébb filmje. Egy két durvább jelenettől(fogfúrás, angolna beöntés) meg Gore egyéni húzásaitól eltekintve valami borzalmas. És ez a forgatókönyv sara. Ez a film bőven belefért volna másfél órába, ehelyett kapunk végtelen üresjáratokat... több»

 
Szilonka   2017. 05. 18.

0

Kellenek az ilyen témájú, hangulatú filmek is a moziba. Nem egy sablon sztori és a végkifejlett nekem se tetszett, de összességében nem egy rossz film.

A film összbevétele 26 620 002 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 55 855 650 forintot termelt. A hazai mozik összesen 39 593 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Beelitz-Heilstatten-i épületnél korábban A zongorista és a Valkűr egy-egy jelenetét is forgatták (továbbá a Rammstein nevű zenekar Mein Hertz Brennt című klipjének is a forgatási helyszíne volt).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatási helyszínt adó Beelitz-Heilstatten-i kórházkomplexumban sok évvel ezelőtt tuberkolózisban szenvedő beteget ápoltak, s az I. világháború alatt somme-i csatában megsérült Adolf Hitlert is kezelték ott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film forgatókönyvírója, Justin Haythe saját bevállasa szerint nagy rajongója Thomas Mann regényének, A varázshegynek, amely inspirációul szolgált a szkript megírása során.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Mexikói (2001) óta az első Gore Verbinski film, aminek a zenéjét nem Hans Zimmer szerezte.

(dulkap)
 

A Hohenzollern kastély teljesen le volt zárva a nyilvánosság előtt amíg a forgatás tartott 2015. július 13-tól július 24-ig.

(puffancshercegnő)
 
Az egészség ellenszere a horrorfanoknak átírt Viharsziget, Dane DeHaan pedig a szegény ember DiCapriója. 55/100 több»