Az első horrorok között volt, amit láttam. Az akkori nyomógombos Nokia 6120C telefonomra konvertáltam .3gp kiterjesztésben, 320x240-es felbontásban. Szétf*stam rajta az agyamat.
Most megnézve valami szürreálisan pocsék az egész, minden szempontból hitvány. Kicsit sem erőltették meg magukat a készítők. Viszont a 2000-es évek minden archéját magában hordozza, és nagyon feldobta ezzel a hangulatomat. A játék felbontása és kinézete is óriási nosztalgia. Időnként áldozni kell a 2002–2006 időszak oltárán.
Az első horrorok között volt, amit láttam. Az akkori nyomógombos Nokia 6120C telefonomra konvertáltam .3gp kiterjesztésben, 320x240-es felbontásban. Szétf*stam rajta az agyamat. Most megnézve valami szürreálisan pocsék az egész, minden szempontból hitvány. Kicsit sem erőltették meg magukat a készítők. Viszont a 2000-es évek minden archéját magában hordozza, és nagyon feldobta ezzel a hangulatomat. A játék felbontása és kinézete is óriási nosztalgia. Időnként áldozni kell a 2002–2006 időszak oltárán.