Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Én, Frankenstein (2014)

I, Frankenstein
Filmadatlap
 
33
Szereplők
22
Vélemények
37
Képek
1
Videók

Galéria (37)

Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Stuart Beattie
Aaron Eckhart
Miranda Otto
Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Yvonne Strahovski
Caitlin Stasey
Yvonne Strahovski
Aaron Eckhart
Jai Courtney
Caitlin Stasey
Jai Courtney
Bill Nighy
Bill Nighy
Yvonne Strahovski

Videók (1)

 
Norbert93   2021. 06. 03.

legújabb vélemény

0

Jóindulattal sincs közepes, semmitmondó és a felejtés homályába merülő. Úgy rémlik, moziban láttam, de annyira sem lépte át az ingerküszöbömet, hogy emlékezzek rá.

 
Artemisia   2018. 02. 08.

3

Nagyjából minden rendben van a filmmel - kerettörténet,cselekmény,fordulatok,akció,- vagyis alapvetően jó darab, még sincs benne annyi spiritusz, amennyivel meg tudott volna fogni. Frankenstein szörnyét már eléggé kivesézték, ennél a filmnél jóval ma... több»

 
indingo   2017. 04. 18.

0

Nagyon sok ilyen témájú és hangulatú film készül mostanában. Nem volt rossz a története, csak már sok hasonlót láttam mostanában. Egyszer meg lehet nézni, mert a látvány egész jó.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 31.

0

Mi a manó?Mintha óvodások a délutáni pihenőidő előtt találták volna ki a sztorit.Értelmetlen zagyvaság a mai korba beleültetve.Pedig a színészgárda papíron erős volt,de ezt a gyakorlatban nagyon nem hozták.

 
Thibo84   2016. 06. 18.

0

Az ellenére, hogy ennyire negatív kritikákat és értékeléseket kapott a film, nálam épp az ellenkezőét váltotta ki. Észre sem vettem, és már vége is lett a filmnek, úgy magával sodortak az események.

 
andor50   2016. 04. 18.

0

Teljesen felesleges és felejthető reboot. Lényegében szuperhőst csináltak Frankenstein szörnyéből. Végül is érthető pénzügyi szempontból, hogy ezzel próbálkoznak a készítők, hisz a szuperhős filmek most nagyon mennek. Csak épp ez a film nem megy, sajnálom az eredeti filmet, hogy ilyennel szégyenítik meg.

 
kabel   2015. 08. 09.

0

Egy hihetetlen bugyuta, történet- és karakermentes akciójelenet sorozat volt az Én, Frankenstein, melynek már a címében is hiba van. A történet elején volt egy pont, amikor azt hittük valami értelmeset csak kapunk karakterfejlesztés terén, de akkor a... több»

A film összbevétele 71 154 592 dollár volt (imdb.com).

 

A stáblista vége felé a különleges köszönet rész alatt az első név, ami megjelenik, Mary Shelley neve, aki az eredeti Frankenstein könyv szerzője.

(Hámori Balázs)
 

A film körölbelül 65 millió dollárba került, és világszerte 76 801 179 dollárt termelt.

(Hámori Balázs)
 

Ez a film egyike azon kevés Frankenstein-filmeknek, ahol a szörnynek van neve.

(kázsé)
 

A temetőben Adam megmentése után elhangzik a kultikus 1931-es Frankenstein film egyik kulcsmondata: "Életben van! Életben van!" (az eredetiben: "életre kelt").

(kázsé)
 

Aaron Eckhart az egyik harci jelenet forgatása közben kis híján végzetes nyaksérülést szenvedett.

(kázsé)