Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
56

Holtak naplója (2007)

Diary of the Dead
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Kóborló   2019. 10. 19.

legújabb vélemény

Romero élőhalottai ötödszörre

George A. Romero (1940–2017) immáron ötödször merül el az élőhalottak világában, de számomra a legfontosabb kérdés az volt, hogy mennyire volt szükség erre a filmre, főleg a 2005-ös A holtak földje után. 1968-ban műfajteremtő, Az élőhalottak éjszakája című filmjével egy klasszikust teremtett, amit 1985-ig további két résszel toldott meg (az 1978-as Holtak hajnala és az 1985-ös A holtak napjával), ezt a három filmjét tekinthetjük is egyfajta trilógiának, még akkor is, ha sem szereplőileg, sem történetileg nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz. Viszont az tény, hogy a trilógia ügyesen vezeti fel azt az időszakot, amikor még csak megjelennek az élőhalottak, majd fokozatosan növekvő megjelenésükke... több»

 
erahurka   2018. 08. 12.

Abszolút low budget, még a korábbi "Holtak" filmekhez képest is, pedig nyilván azok sem kaptak több száz milliós költségvetést. Az öreg Romero azért még így is tudott némi értelmet pakolni bele, de ennek ellenére is felejthető darab.


 
Cercei   2016. 01. 25.

Én nagy zombi-film rajongó vagyok, de a műfaj megszégyenítőjének tartom ezt a filmet. Annyira rossz volt, hogy nem is bírtam végignézni. A történet nagyon gáz, a színészek is, de maguk a jelenetek is abszolút egymás mellé vannak csak dobálva, semmi logika, semmi odafigyelés a folytonosságra. Borzalom.

 
Stiff   2015. 01. 06.

A film egyetlen eleme, mely miatt végignéztem, az a klasszikus, merev mozgással előrehaladó zombik csoszogása volt. Végre ismét láthattam ilyet vásznon. Egyébiránt kukába vele és két tasli a rendezőnek. Minősíthetetlenül gyenge film minden téren - színészek, jelenetek, sztori.

A film összbevétele 5 364 858 dollár volt (imdb.com).

 

Kronológiailag a film története a 2005-ös Holtak földje előtt játszódik.

(Kóborló )
 

A filmben feltűnik egy apróbb jelenet során George A. Romero, a film rendezője. Ő alakította a rendőrkapitányt a tévében, aki nyilatkozik a sajtónak az élőholtakról.

(Kóborló )
 

A filmben olyan ismert horror rendezők, írók vagy éppen ismert szereplők tűnnek fel cameoszerepben felolvasóként, mint Quentin Tarantino, Stephen King, Simon Pegg, Guillermo del Toro és Wes Craven.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.