Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Holtak naplója (2007)

Diary of the Dead
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Kóborló   2019. 10. 19.

legújabb vélemény

0
Romero élőhalottai ötödszörre

George A. Romero (1940–2017) immáron ötödször merül el az élőhalottak világában, de számomra a legfontosabb kérdés az volt, hogy mennyire volt szükség erre a filmre, főleg a 2005-ös A holtak földje után. 1968-ban műfajteremtő, Az élőhalottak éjszakáj... teljes kritika»

 
erahurka   2018. 08. 12.

0

Abszolút low budget, még a korábbi "Holtak" filmekhez képest is, pedig nyilván azok sem kaptak több száz milliós költségvetést. Az öreg Romero azért még így is tudott némi értelmet pakolni bele, de ennek ellenére is felejthető darab.

 
Cercei   2016. 01. 25.

0

Én nagy zombi-film rajongó vagyok, de a műfaj megszégyenítőjének tartom ezt a filmet. Annyira rossz volt, hogy nem is bírtam végignézni. A történet nagyon gáz, a színészek is, de maguk a jelenetek is abszolút egymás mellé vannak csak dobálva, semmi logika, semmi odafigyelés a folytonosságra. Borzalom.

 
Stiff   2015. 01. 06.

0

A film egyetlen eleme, mely miatt végignéztem, az a klasszikus, merev mozgással előrehaladó zombik csoszogása volt. Végre ismét láthattam ilyet vásznon. Egyébiránt kukába vele és két tasli a rendezőnek. Minősíthetetlenül gyenge film minden téren - színészek, jelenetek, sztori.

A film összbevétele 5 364 858 dollár volt (imdb.com).

 

Kronológiailag a film története a 2005-ös Holtak földje előtt játszódik.

(Kóborló )
 

A filmben feltűnik egy apróbb jelenet során George A. Romero, a film rendezője. Ő alakította a rendőrkapitányt a tévében, aki nyilatkozik a sajtónak az élőholtakról.

(Kóborló )
 

A filmben olyan ismert horror rendezők, írók vagy éppen ismert szereplők tűnnek fel cameoszerepben felolvasóként, mint Quentin Tarantino, Stephen King, Simon Pegg, Guillermo del Toro és Wes Craven.

(rbernadett)
 

A filmet 23 nap alatt forgatták.

(rbernadett)