Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Evil Dead Rise (2023)

Evil Dead Rise
Filmadatlap
 
17
Szereplők
9
Vélemények
25
Képek
3
Videók

Galéria (25)

Videók (3)

 
Caravaggio1978   2023. 05. 11.

legújabb vélemény

4
Sztorit vagy értelmet nem nagyon találtam

Egyszer nézős, nagyon nem agyaltam rajta utána, talán a film felétől kezdett nagyjából érdekes lenni, valahogy az eleje nekem összevissza, értelmetlen események sorozata. Sajnos a megvalósítás kicsit szerintem félrecsúszott, a szereplők bugyuták és idegesítőek, természetesen belevegyítették a se fiú-se lány szereplőt is, ezentúl nem is értem, miért nem szerepelt benne egy étcsoki pasi sem. Nem fogok túl sokat ide írni, mert nincs mit, talán horrornak nevezném, értelme nem sok, a sztori az zagyvaság, a szereplők idegesítően gyengék. Nem bántam meg, hogy megnéztük, de hatalmas élményt nem nyújtott. Viszont az eltorzult karakterek nagyon tetszettek.

 
Tonyka   2023. 05. 09.

a nap véleménye

3
Vérözön, és semmi más

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem igazán kedvelem ezt a fajta horrort, pedig sajnos az ipar jó ideje termeli a démonos tartalmakat. Egyetlen ok miatt tettem kivételt, fiatalságom egyik, ha nem a lefélelmetesebb filmje volt. A VHS időkben " Az erdő szelleme " címen futott, h ki ad... teljes kritika»

 
Eastern79   2023. 04. 26.

1
Felesleges vérontás

Egyébként is ritka a jó horrorfilm, ami némi mondanivalót és eredetiséget is megvillant, de ez egyáltalán nem volt olyan brutális, mint amilyennek beharangozták, szerintem a Fede Alvarez-féle verzió sokkal ijesztőbbre sikerült. Az eleje túlságosan elnyújtott, így aztán a valódi horror egy kapkodva összecsapott kliséhalmaz. Ezért aztán kár volt elpazarolni azt a sok művért.

 
HE7EDIK   2023. 04. 28.

2

Megint ömlik a művér tonnaszámra, de az egyetlen eredeti ötlet az volt, hogy erdő helyett egy lakóház a helyszín. Én már a felénél beleuntam az egészbe, mert huszadszorra láttam ugyanazt, mint száz másik tucathorrorban. Sam Raiminek inkább rendeznie kéne többet, mint sem szalagon gyártott filmekkel producerkedni.

 
Sabnock Sanatory   2023. 05. 05.

1
Tele hibával!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerintem már többször is leírtam a démonok, és más entitások körüli "homályt" az embereknél... Lee Cronin. Na ő sem érti a lényeget! Megvan a Holtak Könyve? Oké... Jönnek a lemezek? Már bocsánat, de az eredetiben szalagon voltak ezek a szövegek... T... teljes kritika»

 
romeo666   2023. 05. 10.

1
KEGYETLEN

Nagy gonosz halottak rajongó vagyok... az összes részt láttam rengetegszer! Így amint lehetőségem adatott egyből meg is néztem ezt a filmet. Nem csalódtam... Sőt azt mondanám a legjobban sikerült Evil Dead film! Félelmetes és brutális! Mindenkinek bátran ajánlom aki szereti az ilyen jellegű filmeket :) Az Anyuka mosolya az valami kegyetlen

 
BullDogh   2023. 04. 22.

1

A sorozat "legelvetemültebb és legbrutálisabb" részének céljait talán nem sikerült megvalósítaniuk a készítőknek, de kellemes meglepetés volt. Egy biztos: nem spóroltak a vérrel.

 

Sam Raimi, az eredeti Gonosz Halott rendezője ennek a résznek a forgatókönyvírója.

(Eastern79 )
 

Az eredeti Gonosz halott rendezője, Sam Raimi és főszereplője, Bruce Campbell társproducerei ennek a résznek.

(Eastern79 )
 
Az Evil Dead Rise (Gonosz halott – Ébredés) nem kötődik a klasszikus Gonosz halott/Sötétség serege filmekhez, az azokat folytató sorozathoz, de még a 2013-as reboothoz sem. Tiszta lappal, teljesen új környezetben indítja újra a franchise-t, ám igazán megújítani ennek ellenére sem tudja. De azért ez is jó brutális. több»