Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
73
Képek
1
Videók
Johnny Depp
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Ritka rossz film lett. Se nem horror, se nem vígjáték. A történet is gyenge lábakon áll. Imádom Tim Burton filmjeit, de ez igazán mélypont. Pedig igazán ütős szereplőgárdát villantottak, de ez sajnos kevés, ha nincs rendes cselekmény. A szerelmi szál is érdektelen volt számomra.

 
Artemisia   2017. 12. 28.

Nem találták el a hangulatot,sem az egyensúlyt a horror és a vígjáték elemei között, számomra nem jött át a humor, alig-alig voltak igazán vicces helyzetek.A történet kiszámítható, a film végi harc túl meseszerű volt. A képi világ egész jó, a Michelle Pheiffer és Johnny Depp remekül alakított.Eva Grenn játéka is rendben volt, csak eltúlzott, giccses karaktert kapott.Egyszer nézhető alkotás.


 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

A szereplők és a rendező által sokkal többet vártam a filmtől, de engem abszolút nem kötött le. Kicsit unalmas volt.

 
indingo   2017. 04. 18.

Szokásos látványú Tim Burton film egy kis Johnny Depp-vel. Olyan Addams Family hangulata lett tőle az embernek, egy új köntösbe burkolva. A története középszerű.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 29.

Jonny Depp egy nem igazán jó filmje az Éjsötét árnyék. Hangulatos, és jól ábrázolja a 60-70-es évek stílusát, de ennyi. A vámpírkultusz kupac egyik darabja lett ez a film is, és nem a kupac tetejére tehető értékes darab. A nagy nevek nem segítettek túl sokat rajta. Az elején érdekes, a közepén kicsit felhívja a nézőjének a figyelmét magára, de nagyon hirtelen el kezd laposodni, és nem igazán van lezárása. Inkább a komédia felé hajlik, de még így sem elég jó.

A film összbevétele 245 527 149 dollár volt (imdb.com).

 

Eva Green szőke hajjal látható a filmben, ami az eredeti hajszíne.

(Artemisia )
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 5. közös filmje.

(dulkap)
 

A film készítési költsége 150 millió dollár volt, a kritikusoktól vegyes értékeléseket kapott.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.