Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
73
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Ritka rossz film lett. Se nem horror, se nem vígjáték. A történet is gyenge lábakon áll. Imádom Tim Burton filmjeit, de ez igazán mélypont. Pedig igazán ütős szereplőgárdát villantottak, de ez sajnos kevés, ha nincs rendes cselekmény. A szerelmi szál is érdektelen volt számomra.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

A szereplők és a rendező által sokkal többet vártam a filmtől, de engem abszolút nem kötött le. Kicsit unalmas volt.


 
Artemisia   2017. 12. 28.

Nem találták el a hangulatot,sem az egyensúlyt a horror és a vígjáték elemei között, számomra nem jött át a humor, alig-alig voltak igazán vicces helyzetek.A történet kiszámítható, a film végi harc túl meseszerű volt. A képi világ egész jó, a Michelle Pheiffer és Johnny Depp remekül alakított.Eva Grenn játéka is rendben volt, csak eltúlzott, giccses karaktert kapott.Egyszer nézhető alkotás.

 
indingo   2017. 04. 18.

Szokásos látványú Tim Burton film egy kis Johnny Depp-vel. Olyan Addams Family hangulata lett tőle az embernek, egy új köntösbe burkolva. A története középszerű.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 29.

Jonny Depp egy nem igazán jó filmje az Éjsötét árnyék. Hangulatos, és jól ábrázolja a 60-70-es évek stílusát, de ennyi. A vámpírkultusz kupac egyik darabja lett ez a film is, és nem a kupac tetejére tehető értékes darab. A nagy nevek nem segítettek túl sokat rajta. Az elején érdekes, a közepén kicsit felhívja a nézőjének a figyelmét magára, de nagyon hirtelen el kezd laposodni, és nem igazán van lezárása. Inkább a komédia felé hajlik, de még így sem elég jó.

Johnny Depp

A film összbevétele 245 527 149 dollár volt (imdb.com).

 

Eva Green szőke hajjal látható a filmben, ami az eredeti hajszíne.

(Artemisia )
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 5. közös filmje.

(dulkap)
 

A film készítési költsége 150 millió dollár volt, a kritikusoktól vegyes értékeléseket kapott.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.