Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Gyilkos kobold (1993)

Leprechaun
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
75
Képek
3
Videók

Galéria (75)

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2022. 07. 12.

legújabb vélemény

3
Jennifer megérkezett a film vászonra.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nosztalgia vonaton ülök már napok óta, és most, hogy nézem a filmet, közben rotyog a kedvenc levesem a bográcsban. Már nem kell sok, hogy egyek egy jóízűt, de addig még leírom, hogy mit is láttam ebben a jó másfél órában. Mark Jones nem fogta vissza ... teljes kritika»

2
 
Kóborló   2020. 03. 03.

2
Ide az aranyamat!

Valamikor még gyerekkoromban láttam ezt a filmet és, ha sok minden nem is maradt meg belőle, az az egy biztos, hogy piszkosul féltem anno a filmbéli koboldtól. Első találkozásom óta a gyilkos kis kobolddal eltelt jó pár év, így kíváncsian vettem elő ... teljes kritika»

 
BoBamburg   2018. 11. 04.

0

Függetlenül attól, hogy istenigazából semmi extrát nem nyújt a film, képtelenség nem nézni. Teljes mértékben szórakoztató és hiába volt a '90-es évek erős horrorba, ez a film veri a kor klasszikusainak nagy részét. A kobold királyul néz ki, Jennifer ... több»

 
respect the movies   2018. 02. 23.

0

Szerintem ez egy kellemes kis szórakoztató film volt! Nem tudom hogy mi lehetett az oka, de nekem tetszett ez a film! Talán mert amolyan igazi retro hangulatot áraszt minden perce és talán csak emiatt nem pontoznám le a filmet! Persze aki arra gondol... több»

A film összbevétele 8 556 940 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a film volt Mark Jones első rendezése, korábban elsősorban tévésorozatoknak készített forgatókönyveket.

(Kóborló )
 

A film író és rendezője, Mark Jones egy interjúban elárulta, hogy már 1985-ben elkezdte írni a forgatókönyvet, ami számtalan változáson ment keresztül a film első felvételének megkezdése előtt.

(Kóborló )
 

A manósmink felvitele három órát vett igénybe, és a leszedése is közel egy órán keresztül tartott.

(Kóborló )
 

Egy interjúban a koboldot alakító Warwick Davis elárulta, hogy ő kezdetben egy egyszerű horrorfilmez írt alá. Az, hogy végül a film sokkal inkább lett egy horrorkomédia, Mark Jones-nak, a film írójának és rendezőjének köszönhető.

(Kóborló )
 

Ez az alkotás volt a Trimark Picture első filmje.

(Diesel)