Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76

Az eastwicki boszorkányok (1987)

The Witches of Eastwick
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Az eastwicki boszorkányok
 
sabnock666   2018. 08. 24.

legújabb vélemény

Ilyen szereposztással, ilyen rendezővel bármilyen jó filmet lehetett volna csinálni, erre összehoztak egy kissé bugyutára sikerült valamit. Jack Nicholson és Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon és ráadásul Cher tiszteletére lehetett volna egy jobb filmet is készíteni.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 05.

Időnként kínos volt

Kicsit vegyesek az érzéseim. Még a film előtt azt gondoltam, hogy egy olyan alkotás, amelyet George Miller rendezett, Zsigmond Vilmos fényképezett, s olyan színészek játszanak benne, mint Jack Nicholson és Susan Sarandon, akkor az biztos, hogy jó lesz. A végére sajnos ez merőben változott nálam. Bár nem olvastam Updike regényét, de a film még csak nem is hozta meg a kedvet az elolvasásához. Pozitívum: a színészi játék, az alapelgondolás és a zene. Leginkább Nicholsonra nem lehet panasz, szerintem nagyon is élvezhette az ördög szerepét, mert remekül hozta a figurát. Alakítása időnként már olyan volt, hogy hiába szerepelt együtt három kiváló színésznővel, gyakorlatilag elvitte a show-t elől... több»


 
rbernadett   2015. 09. 12.

Nagyon sokszor láttam ezt a filmet is. Jack Nicolson mellett a három női szerepet nem is játszhatta volna más, mint a kiválasztottak. A cseresznyemaghányós jeleneteket igazán kihagyhatták volna és akkor tökéletesnek minősíteném a filmet. Persze ez csak engem zavar.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 28.

Nem volt rossz a film élvezhető volt és a szíészi játék is fenomenális volt de még is hagy maga mögött egy kis keserű ízt ez a film. Én a film hibáját a rosszul megírt szétszórt forgatókönyvben látom. Igaz a könyvet nem olvastam nem tudhatom mi az alap de azt látom hogy nincsenek meg azok a fordulópontok a paradigmában ami előrevinné a történéseket. Ez hibázásra sarkallja az írót és eg is történik a hiba nincs kifejtve filmbenn hogyan eszmélnek rá a lányok az erejükre csak hirtelen elkezdik használni azt és az a konfliktus sem kielégítő számomra hogy amiatt forduljanak el gonosz kéjpárjuktól mert egy ismerősük meghal és szerintük ő tehet róla. Itt sokkal többnek kell lennie. ami szintén furcsa számomra hogy a 6 gyerekes anyát 1x nem mutatta a kamera miközben gondoskodik a gyerekeiről. Márpedig egy anya a gyerekét helyezi előtérbe. Ettől a filmtől kaptam egy jó színészi játékot és egy pocsék sztorit ami telis tele van baklövésekkel.

 
Mozi22   2015. 05. 01.

Jobb, mint a könyv én mondom.

Cher
Susan Sarandon
Michelle Pfeiffer
Jack Nicholson
Michelle Pfeiffer
Cher
Susan Sarandon
Michelle Pfeiffer
Cher
Jack Nicholson
Susan Sarandon
Cher
Michelle Pfeiffer
Jack Nicholson
Jack Nicholson
Cher
Jack Nicholson
Susan Sarandon
Michelle Pfeiffer
Jack Nicholson
 
Talán egy kicsit meghaladta az erejét ez az alkotás, de összességében egy érdekes darabot adott ki a kezéből, amelyre még ma is érdemes rászánni a játékidőt. több»

A film összbevétele 63 766 510 dollár volt (imdb.com).

 

Az eastwicki boszorkányok volt George Miller első, teljes egészében általa rendezett amerikai játékfilmje (ezelőtt a Homályzóna egyik társrendezője volt, 1983-ban).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film John Updike azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Chernek eredetileg Jane szerepét ajánlották fel, de ő jobban szerette volna Alexet eljátszani, akit úgy volt, hogy Susan Sarandon alakít majd. Végül Sarandon csak a forgatás megkezdésekor tudta meg, hogy nem Alex lesz, hanem Jane.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.