Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Jól áll neki a halál (1992)

Death Becomes Her
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
8
Képek
3
Videók

Galéria (8)

Meryl Streep
Meryl Streep
Bob Swain
Bruce Willis
Stéphanie Anderson
Bonnie Cahoon
Isabella Rossellini
Goldie Hawn
Isabella Rossellini
Bruce Willis
Meryl Streep
Bruce Willis
Meryl Streep
Goldie Hawn
Bruce Willis

Videók (3)

 
MoviesChris   2022. 03. 04.

legújabb vélemény

0

Édes istenem, Bruce Willis mit keres ebben a filmben? Annyira rossz élmény ez az egész film. Szabályosan kellemetlenül érzi magát az ember, miközben nézi, és rossz közérzetet okoz. Egyáltalán nem vicces, egyáltalán nem ijesztő. Még csak nem is elvont, hanem egyszerűen rossz.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

1

Morbiditás, abszurditás jellemzi, és akkori modern technikai megoldások ezt a filmet. Nem rossz, de mindhárom színésznek vannak jobban sikerült filmjei. Persze érdemes megnézni!

 
Deku   2017. 09. 14.

1

Kételyeim melyek a film elején még voltak a film végére tökéletesen megerősödtek. Ezzel azt mondom, hogy nem ütötte meg a mércét. Egyszerűen nem adott olyan érzést, hogy ez megérje nekem.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

A film nem egy szuper alakítás senki részéről viszont ahogy eljátszák az egészet és maga a történet mindenképpen egy kiemelkedő alkotás. Szerintem többször is meg lehet nézni csak nem annyira ragadnak meg a jelentek mint más klasszikusnál. Én ajánlom nézzétek meg mert érdemes ! Üdv Yosihiro

 
rbernadett   2015. 09. 08.

0

A film sikerét elsősorban az adja, hogy annak idején, amikor bemutatták ezek a trükkök még nagyon újdonságnak számítottak. Véleményem szerint még most is simán megállják a helyüket, holott ma már nincs lehetetlen. A történet inkább a látványra hajt m... több»

 
dailyfilmsan   2019. 03. 08.

0

Egyike azoknak a filmeknek amiket jó szívvel nézek meg. Nem unalmas és a maga módján bevonzza a hiú nézőket és rávilágít a szörnyű valóra hogy nem minden a tökéletesség. Van egy sajátos humora és Goldie Hawn és Meryl Streep nagyon jó párost alkotnak.... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 25.

0

Imádom egyik kedvenc Bruce Willis-es vígjátékom. Nagyon ötletes és meseszerű az egész történet és nem szűkölködik poénokból sem. Kicsit groteszk párszor de ez csak az előnyére válik. Meryl Streep és Goldie Hawn adja a sava-borsát a filmnek. Tökéletes kikapcsolódást nyújt mindig.

A film összbevétele 149 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Meryl Streep véletlenül megsebezte Goldie Hawnt a verekedős jelenet közben.

(kázsé)
 

A nap mikor Helen megissza a mérget 1985. október 26. Ez a "jelen idő" Robert Zemeckis Vissza a jövőben c. filmjében.

(kázsé)
 

Meryl Streep bevallása szerint Helen szerepe lett volna neki való.

(kázsé)
 

Sikertelen tesztvetítések után nagy mértékben újravágták a filmet.

(kázsé)
 

Isabella Rossellini testdublőre Catherine Bell volt.

(kázsé)
 
Ez egy morbid, fekete humorral átitatott tanmese, ami amellett, hogy szórakoztat tényleg mond is valamit. Valóban: ez egy mese a kriptából. több»