Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Timon   2020. 04. 08.

legújabb vélemény

A műfaja miatt kicsit viszolyogtam tőle,de ettől még nem volt rossz.A trükkös oldala volt az ami igazán le tudott kötni benne,emellett még Merly Streep szerepe is jó volt. A történet nem volt igazán megragadó,de néhányszor simán nézhető. 10/8

 
rbernadett   2015. 09. 08.

A film sikerét elsősorban az adja, hogy annak idején, amikor bemutatták ezek a trükkök még nagyon újdonságnak számítottak. Véleményem szerint még most is simán megállják a helyüket, holott ma már nincs lehetetlen. A történet inkább a látványra hajt mint a humorra és ez egy kicsit a történet kárára válik, de azért még bőven szerethető kategória marad.


 
Deku   2017. 09. 14.

Kételyeim melyek a film elején még voltak a film végére tökéletesen megerősödtek. Ezzel azt mondom, hogy nem ütötte meg a mércét. Egyszerűen nem adott olyan érzést, hogy ez megérje nekem.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 08.

Egyike azoknak a filmeknek amiket jó szívvel nézek meg. Nem unalmas és a maga módján bevonzza a hiú nézőket és rávilágít a szörnyű valóra hogy nem minden a tökéletesség. Van egy sajátos humora és Goldie Hawn és Meryl Streep nagyon jó párost alkotnak. Aki kicsit kilóg a filmből az Bruce willis akit az akciófilmekkel társítunk javarészt, de egy ilyen filmben is jól mutat. Hiába a tunyaság azért csak két nő űzi egymást a halálba a kegyeiért.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 25.

Imádom egyik kedvenc Bruce Willis-es vígjátékom. Nagyon ötletes és meseszerű az egész történet és nem szűkölködik poénokból sem. Kicsit groteszk párszor de ez csak az előnyére válik. Meryl Streep és Goldie Hawn adja a sava-borsát a filmnek. Tökéletes kikapcsolódást nyújt mindig.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

Morbiditás, abszurditás jellemzi, és akkori modern technikai megoldások ezt a filmet. Nem rossz, de mindhárom színésznek vannak jobban sikerült filmjei. Persze érdemes megnézni!

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

A film nem egy szuper alakítás senki részéről viszont ahogy eljátszák az egészet és maga a történet mindenképpen egy kiemelkedő alkotás. Szerintem többször is meg lehet nézni csak nem annyira ragadnak meg a jelentek mint más klasszikusnál. Én ajánlom nézzétek meg mert érdemes ! Üdv Yosihiro

Meryl Streep
Meryl Streep
Bob Swain
Bruce Willis
Stéphanie Anderson
Bonnie Cahoon
Isabella Rossellini
Goldie Hawn
Isabella Rossellini
Bruce Willis
Meryl Streep
Bruce Willis
Meryl Streep
Goldie Hawn
Bruce Willis

A film összbevétele 149 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Meryl Streep véletlenül megsebezte Goldie Hawnt a verekedős jelenet közben.

(kázsé)
 

A nap mikor Helen megissza a mérget 1985. október 26. Ez a "jelen idő" Robert Zemeckis Vissza a jövőben c. filmjében.

(kázsé)
 

Meryl Streep bevallása szerint Helen szerepe lett volna neki való.

(kázsé)
 

Sikertelen tesztvetítések után nagy mértékben újravágták a filmet.

(kázsé)
 

Isabella Rossellini testdublőre Catherine Bell volt.

(kázsé)
 

Bruce Willis Kevin Kline helyére ugrott be.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.