69% 105 szavazat
Csak egy harapás

Csak egy harapás

Once Bitten
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
29
Szereplők (29)
4
Képek (4)
Videók
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Mark Kendall egy hétköznapi srác, akinek egyetlen igazi problémája van: még mindig szűz. Egy buliban próbál felszedni egy nőt, akiről nem tudja, hogy egy többszáz éves vámpír, aki olyan szűz fiú vérére vágyik, amely megadhatja számára az örök… Több


Rendező: Howard Storm
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1985.11.15.
 
2020.12.20 BoBamburg

legújabb vélemény

Nem egy híres film, ami sajnos érthető, de tagadhatatlanul egy nagyon jópofa, és minden hibája és "gagyisága" ellenére egy igazán szerethető film. Arról nem is beszélve, hogy Jim Carrey-t is jó volt látni ilyen fiatalon játszani.

0
 

Igazi "B" kategóriás nyolcvanas évekbeli vígjáték,némi horror elemmel tarkítva.Jim Carrey nagyon fiatal,de már bontogatja oroszlán körmeit.Nem jó,de nem is rossz.Poénból meg lehet nézni,a hangulata megkapó.

0
 
2019.06.12 tomvétsz

Jim Carrey még igencsak a pályája elején járt, de már ebben a filmben is megmutatkozott, hogy nagyszerű színész. Mint a legtöbb vígjáték, amiben megjelenik, ez is elég butácska, mégis szerethető és szórakoztató.

0
 
2017.04.27 TPetty

Lehet, hogy több vámpírkomédiát megnézve még akár jónak is találnám, de így, önmagában számomra elég nagy csalódás ez a film. Valahogy nem igazán indul be a történet, végig lapos marad, néha már-már kínos érzés fogott el. Nem tudnám jó szívvel ajánlani.

0

A film összbevétele 10 000 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A forgatókönyvíró Jeffrey Hause, Michael J. Fox mellett kampányolt a főszerepre, azonban Samuel Goldwyn Jr. szerint Fox nem bírt volna el egy nagy képernyős mozifilmet. Szerző: rbernadett

#2