60% 48 szavazat
Démonpofa

Démonpofa

Rumpelstiltskin
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az 1400-as években Rumpelstiltskint (Max Grodénchik), a szörnyű démont bezárják egy kis szobor belsejébe. Napjaink Los Angelesében egy kisgyermekes anya, Shelley (Kim Johnston Ulrich) rátalál a szoborra egy üzletben, s azonnal megtetszik neki a különleges tárgy. Bár az eladó figyelmezteti a szoborral járó veszélyre, mégis megveszi azt. Otthon egyetlen mondatával "sikerül" megtörnie a sok százéves átkot. A szörny hosszú rabságából kiszabadulva Johnnyba, Shelly kisgyermekébe költözik. A gyermekét megmenteni igyekvõ, kétségbeesett anya Maxhez (Tommy Blaze), a különc műsorvezetõhöz fordul segítségért.

Rendező: Mark Jones
Író: Mark Jones, Joe Ruby
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.09.15.
 
2020.04.03 BoBamburg

legújabb vélemény

Valami megmagyarázhatatlan módon vonzódom az ilyen jellegű, '80-as' 90-es évekbeli, fantasy karaktereket a múltból a jelenbe átemelő filmekhez (troll, gyilkos kobold, stb..). És hiába súrolja a trashfilmek alsó határát, mégis egy rendkívül szórakoztató horrorfilm.

0
 
2015.08.01 KingPin

Szerintem kifejezetten szórakoztató és szellemes film. Aki ettől valami észbontó mélységeket várt, az gondolja át, mit várhat el egy középkori manóba újt démontól...azt tudom csak, hogy én végig lekötődtem. tetszett.

1
 
2014.12.18 alien007

A főszeerepben: a gusztustalanság. Ezzel minden csáberejét kilőtte. Totális B kategória, de abból is a szörnyűbb, vhol a nézhetetlenség határán ácsorog. Pedig...milyen jó kis sztori lehetett volna belőle.

0

A film összbevétele 294 991 dollár volt (imdb.com).

#1