Creepshow - A rémmesék könyve (1982)

Creepshow

ZozArt89   2019. 07. 17.

Ügyetlen és végtelenül gagyi. Viszont ettől lesz kézzelfogható és ijesztő. Maguk a történetek jobban megfognak mint a mai horror filmek bármelyike. Ezt nevezem én horrornak.

tamas84   2015. 02. 18.

Egytől egyig imádom mindet. Többször is megnéztem már, mindig találtam valami újat akár egy bakit, akár vmi érdekeset. Imádom ezeket a sztorikat. :) Az indins a legjobb...sztem

Sonny   2016. 08. 28.

Nem lehe nem észrevenni a gagyiságát egy egy flmnek, de ezzel együtt van meg az igazi horrorhangulat. Olyan iszonyúan emberi.

Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

Stephen King novellái,és tessék,mindegy milyen a rendezés,a filmek maguk nézhetőek,és a szívünkhöz nőnek. Sok ma regnáló nagy színész is itt kezdett...feltűnnek fiatalon. Többször nézős,megunhatatlan. :)

dailyfilmsan   2019. 02. 26.

Jópofa történetek egyik sem kiemelkedően horrorisztikus inkább misztikus és szórakoztató. Pörgős, tetszett hogy nem egy összefüggő dolgot alkot hanem több különböző részből áll. Egy laza horrort kell elképzelni amitől nem álmodik rosszat az ember.

Romero és King abszolút a bűnös élvezet kategória fölé emelik a Creepshowt, amiben minden horrorrajongó megtalálja a kedvencét. több»