Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Törjön ki a frász! (1996)

The Frighteners
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
72
Képek
3
Videók

Galéria (72)

Videók (3)

 
JRD   2022. 09. 01.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Michael J. Fox és a szellemek. Egy imádnivaló kisfiús kinézettel rendelkező színész (aki ekkor már a Parkinson kórral küszködött) és az ő kísértetei és biznisze... A történet szerint Frank Bannister egy szellemlátó spiritiszta okkult nyomozó (egy aut... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 27.

0

Atyavilág.Ez mekkora über gagyi,amivel csak felbosszantottam magam.Michael J. Fox egy "ZS" kategóriás színész,és itt is sikeresen végigbénázta a filmet.Unalmas,és semmilyen,besorolhatatlan kategóriájú mozi.Horrornak,thrillernek,misztikus filmnek nevetséges,vígjátéknak humor nélküli.

 
Norbert93   2018. 10. 21.

0

Hogy ez mekkora nagy film volt mikor először láttam. Nem egy tipikus horror és nem is vígjáték, de Peter Jackson rendezésében és Michael J. Fox főszereplésével egy kiváló 90es évek beli darabnak néz elébe az ember ha leül a film mellé. Egyszerű és s... több»

 
gyorfigyuri10   2018. 09. 18.

0

Horrornak semmiképpen nem mondanám, de vígjátéknak jó. A kaszás jól meg lett csinálva legalább egy minimális félelmet lehetett volna vele alkotni, de sajnos nem tudták összehozni.

 
titra   2015. 05. 04.

0

A borítón lévő képtől valóban félnék, de a filmtől nem. Nem mondanám tipikus horrornak, emiatt nem érdemes kihagyni. Szerintem nagyszerű vígjáték, és izgalmas a sorozatgyilkosság is benne.

 
Timo93   2018. 09. 18.

0

Egy igazi remek horror vígjáték Peter Jackson rendezésében. Michael J. Fox remek volt, az egész filmben, átélte kellően a szerepet, végig megvolt a fején a "keseredett ember arc". Egy megfelelően humoros és borzogató film, végig leköti az embert.

 
mesterjani   2015. 02. 08.

0

Remek film PJ-től a Gyűrűk Ura előttről. Fekete humort és a rettegést szépen vegyíti.

A film összbevétele 12 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti elképzelés szerint a film a Mesék a kriptából (1989) című sorozat része lett volna, de Robert Zemeckis (producer) annyira szerette ezt a történetet, hogy önálló filmként szerette volna látni.

(rbernadett)
 

Danny Elfmant annyira lenyűgözte Peter Jackson korábbi filmje a Mennyei teremtmények (1994), hogy felajánlotta, hogy elkészít egy albumot Jackson valamelyik későbbi filmjéhez és úgy írt alá ehhez a filmhez, hogy azt sem tudta miről szól.

(rbernadett)
 

Új Zéland-i helyszínen forgattak, amikor Michael J. Fox úgy döntött, hogy eleget volt már távol a családjától filmezés miatt, ezért visszatér a tévéképernyőre. Ekkor vállalt szerepet a Kerge város című sitcomban.

(rbernadett)
 

Frank Bannister szerepére senki más nem került szóba csak Michael J. Fox. Amikor Peter Jackson és Fran Walsh találkoztak Robert Zemeckis-szel és akkor jött fel a színész neve. Jacksonnak tetszett az ötlet, ezért elküldték a forgatókönyvet Foxnak.

(rbernadett)
 

Michael J. Fox számtalan esetben elrontotta a szövegét, mert John Astin karakterét folyamatosan Doc-nak hívta. (Doc Christopher Lloyd karaktere volt a Vissza a jövőbe című filmben.)

(rbernadett)