Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
1
Képek
Videók
 
Kóborló   2020. 03. 26.

legújabb vélemény a nap véleménye

Las Vegas, a kobold városa

Az 1993-ban bemutatott Gyilkos kobold első része után mondhatnánk azt is, hogy a készítők gyorsan megtalálták a célközönségüket ehhez a stílusú filmhez, hisz röpke három év alatt már a harmadik részét készítették el a szériának, és ha egy kicsit előre tekintünk, 1996-ban már a negyedik részt is levezényelték. Ráadásul az első két részt még mozikban is bemutatták, és csak ettől a résztől tértek át a csak videós, majd a későbbi részeknél a dvd-s megjelenésekre. Az egész Gyilkos kobold szériát belengi az a fajta könnyed és humoros megjelenítés, ami miatt egy pillanatra sem lehet komolyan venni a filmeket, ezért a horror zsánerbe is igencsak nehezen lehetne besorolni őket. Talán ezért sem vált ... több»

 
respect the movies   2018. 03. 02.

Szerintem egész jó kis film volt! A 90-es években készített horrorfilmekre volt egy íratlan szabály, miszerint az események történéseit helyezd át egy nagyvárosba! E sormintába lehet a Gyilkos kobold harmadik részét is, ahol már olyan ismert horrorsorozatok szerepelne mint a Rémecskék 3, A kukorica gyermekei 3! Jó persze a Gyilkos kobold egyik részét sem lehet kimondottan horrornak nevezni, mert hát sokkal több komikus jelenet található bennük mint horror, de azért mégiscsak van némi köze a horrorfilmekhez! Be kell hogy valljam, talán a harmadik rész volt az összes rész közül a legszórakoztatóbb! Az hogy a történetet áthelyezték Las Vegasba az álmok és a pénz nagyvárosába (és persze talán a legkapzsibb városba) rendkívül sok vicces jelenetet kölcsönöz a filmnek! Ahhoz képest hogy a harmadik részt már a készítők nem szánták mozikba, hanem csak VHS és DVD kiadásra, egyáltalán nem látszik a kész filmen, szóval technikailag egyáltalán nem volt gyengébb mint mondjuk a két elődje! Nekem a karakterek is tetszettek és hiába a kevésbé ismert színészek, sikerült jól eljátszaniuk a szerepüket!


 
BoBamburg   2018. 11. 18.

A széria továbbra is hasít, a harmadik rész is tökéletesen megállja a helyét, akárcsak az előzőek. Történet nagyjából ugyanaz mint eddig, csak az egészet átrakták Las Vegasba. Vér, mellek, gyilkos kobold és csillogás.

 

A Tammy-t alakító színésznőnek (Lee Armstrong) ez volt az utolsó filmje.

(Kóborló )
 

A kobold szerepében látható Warwick Davis ebben a részben feltűnik egyszer kobold jelmez nélkül. Mikor a Scottot alakító színész belép a kaszinóba, az egyik nyerőgépnél ő látható.

(Kóborló )
 

A filmet 1,2 millió dollárból készítették el. 1995-ben a kimondottan csak VHS-re vagy DVD-re kiadott filmek közül ennek volt a legmagasabb az eladási aránya.

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.