Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
73
Képek
2
Videók

Vélemények: Éjsötét árnyék (2012)

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Ritka rossz film lett. Se nem horror, se nem vígjáték. A történet is gyenge lábakon áll. Imádom Tim Burton filmjeit, de ez igazán mélypont. Pedig igazán ütős szereplőgárdát villantottak, de ez sajnos kevés, ha nincs rendes cselekmény. A szerelmi szál is érdektelen volt számomra.

 
Artemisia   2017. 12. 28.

Nem találták el a hangulatot,sem az egyensúlyt a horror és a vígjáték elemei között, számomra nem jött át a humor, alig-alig voltak igazán vicces helyzetek.A történet kiszámítható, a film végi harc túl meseszerű volt. A képi világ egész jó, a Michelle Pheiffer és Johnny Depp remekül alakított.Eva Grenn játéka is rendben volt, csak eltúlzott, giccses karaktert kapott.Egyszer nézhető alkotás.


 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

A szereplők és a rendező által sokkal többet vártam a filmtől, de engem abszolút nem kötött le. Kicsit unalmas volt.

 
indingo   2017. 04. 18.

Szokásos látványú Tim Burton film egy kis Johnny Depp-vel. Olyan Addams Family hangulata lett tőle az embernek, egy új köntösbe burkolva. A története középszerű.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 29.

Jonny Depp egy nem igazán jó filmje az Éjsötét árnyék. Hangulatos, és jól ábrázolja a 60-70-es évek stílusát, de ennyi. A vámpírkultusz kupac egyik darabja lett ez a film is, és nem a kupac tetejére tehető értékes darab. A nagy nevek nem segítettek túl sokat rajta. Az elején érdekes, a közepén kicsit felhívja a nézőjének a figyelmét magára, de nagyon hirtelen el kezd laposodni, és nem igazán van lezárása. Inkább a komédia felé hajlik, de még így sem elég jó.

 
VvV   2016. 05. 17.

Van egy sajátos hangulata a filmnek. Ez valakinek vagy bejön vagy nem. Egyszer azért meg lehet nézni.

 
Bazzzsi   2019. 01. 05.

A hangulatot és a meghatározó stílust jól hozta. A története is rendben volt.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 06.

Johnny Deep első olyan filmje, ami a karrierje ellen szólt. Ezt több is követi, de az én filmnézési kronológiámba ez volt az első. Nézhetetlen!

 
dittee   2015. 12. 27.

Érdekes film az egy biztos. A humora egyszerűen tökéletes, a történet is jòl sikerült, de valamiért szàmomra nem volt kerek... A színészek nagyon jók, Johnny Deep kivàló színész, ezt itt is bizonyítja.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Nekem eléggé bejött a film, főleg a látvány ami nagyon hangsúlyosra és megjegyezhetőre sikeredett és ez megkülönbözteti a hasonló filmektől. JOhnny Deppnek ezer arca van.

 
MMcFly2015   2017. 10. 17.

2012-ben ez volt az utolsó Tim Burton film amit láttam... akkor megfogadtam, hogy ettől a rendezőtől soha többet nem nézek filmet, amit sikeresen be is tudok tartani. A minap belefutottam egy tv-csatornán, és feltépte a sebet. Sokan szeretik ezt a Burton féle világot, de számomra egy giccses, elvont és élvezhetetlen környezetet teremt, ami inkább irritál mint szórakoztat. (Ízlések, és pofonok...) Ennek a filmnek az előzetese is a vígjáték oldalát fogta meg, pedig az eltörpül a játékidő alatt. Meg kell hagyni, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk féle poénok (a múltban élt ember szenvedései a jelen kori környezettel) okoztak néhol, nevetésbe fulladt perceket. Mégis Burton stílusjegyeitől kiütést kapok, márpedig ebbe a filmbe mindent bele préselt. Johnny Depp ripacskodása, a szétsminkelt gótikus képvilág és horror elemek (vér, vámpír, vérfarkas és boszorkányok) miatt, csak fanatikus Tim Burton rajongóknak ajánlanám.

 
TribeBubu   2018. 09. 06.

Általában leszólják ezt a filmet, de nekem nagyon tetszik. Szerintem azért, mert nem azzal az elvárással nézem, hogy a régi Tim Burton hangulatot szeretném látni benne. Vígjátéknak szerintem nagyon megállja a helyét, a horror műfajhoz éppen hogy van némi köze, de tényleg csak egy leheletnyi. Ez kérem egy horrorköntösbe bújtatott komédia, ami nem akar drámázni, rémisztgetni, csak hangulatot kelteni és nevettetni. Nálam ezt pedig sikerült is elérnie.

 
Timcsi   2019. 03. 14.

A hangulata nagyon ott van és a látvány is csak erősít ezen. A története helyenként lukas és értelmetlen.

 
NFG   2018. 03. 24.

Igazából tetszett Johnny Depp ebben a szerepben is! Maga a film elég elvont számomra! De aki szereti a vámpíros filmeket, az biztosan nagyon odáig lesz érte!

 
doroffee   2016. 02. 15.

Nekem nagy csalódás volt ez a film, mert amúgy szoktam szeretni Tim Burton és Johnny Depp közös munkáit. De ez a film olyan jellegtelen volt... rengeteg erőltetett, túljátszott poén volt benne, kb. csak azok a dolgok voltak viccesek, amikor az akkori világ modern dolgival ismerkedett vámpírunk.

 
Curacao86   2016. 09. 11.

Tim Burton plusz neves szereplők, egyedi humorral fűszerezve. Kell ennél több? Nekem igen, bár aki kedveli a szereplőket vagy magát Burton urat, annak ez a film nem fog csalódást okozni. Helyén van a humor és nincs benne túl sok túlzás, de valahogy nekem hollywoodi szinten mégis csak erősen átlagos film lett.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

Szerintem rettenetesen rémes ez a film. Számomra nézhetetlen, unalmas... a történet is semmitmondó. A színészekkel alapvetően nincsen probléma, a látvány és a hangulat is elmegy.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 21.

Tipikus "sötét" Tim Burton film. Nekem tetszik látvány világ ott van nagyon! Johnny Depp megint jót alakít. Jó történet, amiben megtalálható a szerelem. Feltámadt újra Johnny Depp és Tim Burton is!

 
film kedvelő   2016. 12. 19.

Egyedi elgondolású. Nem volt sok poén benne az alapötlet jó, hogy Johny Depp vámpír, de a cselekmény semmit mondó. A vége legalább nem egy sémát követ, ami alapján ki lehet találni pontosan mivel fog végződni.

 
Galway   2015. 03. 26.

Nem volt az a Wow, de jó film,de tetszett, teljesen megjelenítette azt a baljós hangulatot, ami passzol a történethez. Nem olvastam a könyvet, de ezután biztos el fogom.:D

 
somi   2015. 11. 22.

Szerintem jó film. Aki unja a mostani sablonos vámpírfilmeket, annak felüdülést nyújt, ráadásul még humorosan is teszi ezt. Az Alice Cooperes jelenetekben pedig Johnny Depp mindent visz.

 
feketerigous   2016. 07. 25.

Csak Johnny Depp miatt néztem meg ezt a filmet. Alapjába véve, jó lenne, de ez egy komédia. Ha nem szeretném Johnny Deppet az ég világon semmi nem vett volna rá, hogy megnézzem. Sokkal jobbra számítottam! Az elgondolása nagyon jó, de a kivitelezése egy nagy nulla!

 
Elkoo   2016. 01. 03.

Érdekes történeten futó a figyelmet javarészt lekötő alkotás lett.1szer mindenképpen meglehet nézni

 
Mozi22   2015. 04. 19.

Humor és humor, ha Johnny Depp van a láthatáron. Johnny Depp, mint mindig, zseniális színész, Michelle nagyszerű volt benne, és az a film amiben Helena Bonham Carter is benne van Mr. Depp társaságában, az rossz film nem lehet. A poénok iszonyat jók, a látványvilág szép, Eva Green őrült vigyora felülmúlhatatlan ó és a kedvencem, a McDonads, mint Mephistos.

 
Timejja   2015. 05. 03.

Tim Burtontől ennél azért sokkal többet vártam volna...Hiába szórakoztató Depp és Green karaktere, a filmet végig elnyújtottnak éreztem, hiányzott az a fajta sötétség, amit eddig olyan jól el tudtak adni. Ezen pedig sem a sötét sminkek, sem pedig a ruhák és díszletek nem segítettek. Nézhető film, elég sablon sztorival, jó alakításokkal, de gyenge dialógusokkal (kivéve az Alice Cooper nyanyát).

 
Jeanny   2018. 03. 27.

Az első gondolatom az volt a film befejeztével, hogy ez egy felesleges időpazarlás volt. Kiszámítható, egyszerű, kliségyűjtemény. Egy kis gondolkodás után rájöttem, hogy éppen ez a cél és pont ezért üt! Lépten nyomon ráismerhetünk nagy klasszikusok és közönség kedvenceinek elemeire. Már az első percekben utal erre (a szolgálónő viselkedése azonnal a Szépség és a Szörnyeteg Gastonjára emlékeztetett). Ami azt illeti, összegyűjtötték ezeket a már-már lehetetlenül pozitív csengésű műveket, egybegyúrták és meglocsolták egy kis Tim Burton stílussal és már kész is van. Egyszernézős, szórakozásnak kiváló :) 10/7

 
Isindar   2016. 01. 14.

A legrosszabb film amiben ezek a színészek szerepeltek. Tudni kell róla, hogy egy sorozat adaptáció, szóval inkább azoknak mondhat valamit akik ezt látták, bár nekem nem jött meg a kedvem.

 
yakzah13   2015. 02. 21.

Nem volt nagy durranás, nem tetszett..

 
dresizoli   2015. 01. 28.

Nem volt rossz film volt, volt szerencsém kétszer is megnézni, mind a két esetben élvezhető volt. Kedvenc színészeim Johnny Depp és Helena Bonham Carter magukat hozták a filmben, ami feldobta számomra a hangulatát.

 
Joachim   2015. 03. 17.

Én sokkal jobbra számítottam mikor megnéztem. Nem tartozik Johnny Depp legjobb filmjeihez. Egyszer meglehet nézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.