Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
49
Vélemények
13
Képek
9
Videók
Krampusz
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Az eleje sokat sejtető volt, már majdnem izgalmas, aztán ellaposodott unalmassá vált a történet, csalódtam benne. Vége meg egy nulla volt.

 
indingo   2016. 02. 18.

Picit többet vártam tőle, némileg sablonos. Azt mindenképp jó ötletnek tartom, hogy karácsonyi környezetbe ültettek egy "horrort". A legvége volt még némileg "aranyos".


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Jobbra számítottam, kissé csalódás volt a film. A krampuszt elnézve kicsit úgy éreztem magam, mintha busójáráson lennék.

 
rbernadett   2016. 03. 20.

Koránt sem volt olyan félelmetes, mint vártam, de ez részben annak is betudható, hogy elővigyázatosságból nappal néztem meg. Érdekes, mert én ezt nem nevezném egyértelműen horror filmnek, inkább csak egy kicsit határozottabbra sikerült oktató szándékú filmnek, hiszen van mondanivalója. Mikor van egy horrorfilmnek mondanivalója?! Akárhogyis. Az elképzelés most még mindenképp egyedi és újszerű és mint ilyen, kicsit műfaji bevezető is, már amennyire a karácsonyi horror műfaj. Végig olyan érzésem volt a film során, mintha csak félig lenne kész. Mintha meg lett volna az alapötlet, de a kivitelezésre már nem futotta volna. Mert bár nem bánom, hogy a szörnyet annyira nem ismertük meg külsőleg, azért ez a busójárásos megoldás egy kicsit olyanni. A történet, amit a német ajkú nagymama mesél is egy kicsit légből kapott, és hát végülis a befejezés is ha akarom ilyen, ha akarom olyan. Szóval egy szó, mint száz, érdekes.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Én is jobbat vártam. Egyedül David Koechner volt az, aki tetszett a filmben. Csak azért néztem meg, mert az egyik haverom azt mondta, hogy jó. De sajnos átvert. Az ötlet egyébként nem rossz, csak hát meg lehetett volna oldani talán másképpen is. Vagy félelmetesebben, vagy akár viccesebben. Így sajnos egyik sem sikerült.

Adam Scott
Allison Tolman
Adam Scott
Toni Collette
Emjay Anthony
Emjay Anthony
Stefania Owen
Toni Collette
Allison Tolman
Conchata Ferrell
David Koechner
Emjay Anthony
Conchata Ferrell
David Koechner
Toni Collette
Emjay Anthony
Allison Tolman
Toni Collette
Emjay Anthony
David Koechner
 
Horror-rajongókként régóta vágytok egy kis retro-hangulatú paráztatásra? Jobban szeretitek a kézzelfogható bábokat és maszkokat a CGI-nál? A Krampusz a ti filmetek! több»
 
Egyszer meg lehet nézni, főleg így az ünnepek előtt, de én azért csalódásként éltem meg, mert tudom. hogy lehetett volna ez jobb is, ha a stúdió tökösebb. több»
 
A Krampusz legnagyobb erőssége az, hogy nem veszi magát komolyan, továbbá, hogy nem CGI elemekkel dolgozik, hanem visszahozták a bábok által életre keltett látványvilágot, amely mindig is hitelesebb volt a mozivásznon, mint a videójátékokra hajazó számítógépes technika. több»

A film összbevétele 61 548 707 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 75 643 365 forintot termelt.

 

A forgatókönyv első változatában Omi süket lett volna.

(dulkap)
 

A rendező Michael Dougherty szerette volna ha a film elején a Universal Studios 1980-as években használt logója látható.

(dulkap)
 

Lolo Owen (Stevie) a valóságban Stefania LaVie Owen (Beth) húga.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.