Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Szöktetés a pokolból (2015)

The Final Girls
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
3
Videók

Galéria (8)

Videók (3)

 
Eastern79   2021. 07. 26.

legújabb vélemény

0
Abszurd vicceskedés

Aki kőkemény horrorra számít, csalódni fog, azonban annál egy sokkal zseniálisabb és sokrétűbb filmet kap. Paródiába hajló horrorsztori, vegyítve egy kis fantasyvel és leheletnyi drámai szállal. Furcsán hangzik? Pedig működik. A karakterek, miközben a klasszikus slasher filmek paródiái, olyan profizmussal vannak életre keltve, hogy öröm volt nézni. Az összes szereplő vicces, a történet már-már abszurd, és végtelenül profi képi világ társul mindehhez. Grindhouse feeling megspékelve némi abszurd humorral. Igazán szórakoztató, könnyed kikapcsolódás. Imádtam.

 
Yosihiro   2020. 12. 14.

1
Szöktetés?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Igazából ez a film nekem nem tetszett. Van egy stílusa, van némi mondanivalója, és némi vígjátékot is kapunk, de a horrort messziről elkerüli. Talán még az első 30-40 percre tudom mondani, hogy jó, mert ott volt értelme a filmnek, aztán jött egy úgym... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 06. 23.

0

A film alapötlete egy jó poén, vannak erre épített ügyes megoldásai (pl. flashbackek), és megvan az autentikus slasher hangulat is. Mégsem tudom megadni rá a 4 csillagot, mert bizonyos karakterek rém idegesítőek, ennyire a 80-as évek trash horrorjaib... több»

 
dosty   2015. 10. 23.

1

A Szöktetés a pokolból-ban minden megvan, hogy kultikus filmmé váljon, és szerintem erre a sorsra is fog jutni. Ezzel mindent elmondtam. Ajánlott!

 
tamas84   2016. 03. 08.

0

Eléggé összelopkodták a dolgokat ebben a filmben, de szerencsére minőségi alapanyagokból dolgoztak. Ehhez hozzájön a tehetséges színészgárda, és meg is van az év egyik legüdítőbb vígjátéka.

 
skyman   2016. 07. 18.

0

Azért hanyatt nem vágtam magam tőle, de mivel nem túl erős mostanában a mezőny a horrorvígjátékok terén, ezért kb tudott szórakoztatni.

 
Fruzsina Sinka   2018. 04. 22.

0

Imádom ezt a filmet. Mókás, izgalmas, jó színészekkel. Tavaly nyáron láttam, nyári délutáni filmnek tökéletes.

 

A film elején bekövetkezett autóbalesetet teljes egészében számítógéppel generálták, de a balesetet és a robbanást a táborban végrehajtották.

(Yosihiro )
 

Adam Devine (Kurt) és Chloe Bridges (Paula) a film forgatásán való találkozás után kezdtek randevúzni. 2019 októberében bejelentették, hogy együtt élnek.

(Yosihiro )