Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%

Szöktetés a pokolból (2015)

The Final Girls
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
3
Videók
 
Yosihiro   2020. 12. 14.

legújabb vélemény

1
Szöktetés?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Igazából ez a film nekem nem tetszett. Van egy stílusa, van némi mondanivalója, és némi vígjátékot is kapunk, de a horrort messziről elkerüli. Talán még az első 30-40 percre tudom mondani, hogy jó, mert ott volt értelme a filmnek, aztán jött egy úgym... teljes kritika»

 
Fruzsina Sinka   2018. 04. 22.

0

Imádom ezt a filmet. Mókás, izgalmas, jó színészekkel. Tavaly nyáron láttam, nyári délutáni filmnek tökéletes.


 
dosty   2015. 10. 23.

1

A Szöktetés a pokolból-ban minden megvan, hogy kultikus filmmé váljon, és szerintem erre a sorsra is fog jutni. Ezzel mindent elmondtam. Ajánlott!

 
skyman   2016. 07. 18.

0

Azért hanyatt nem vágtam magam tőle, de mivel nem túl erős mostanában a mezőny a horrorvígjátékok terén, ezért kb tudott szórakoztatni.

 
tamas84   2016. 03. 08.

0

Eléggé összelopkodták a dolgokat ebben a filmben, de szerencsére minőségi alapanyagokból dolgoztak. Ehhez hozzájön a tehetséges színészgárda, és meg is van az év egyik legüdítőbb vígjátéka.

Galéria (8)

Videók (3)

 

A film elején bekövetkezett autóbalesetet teljes egészében számítógéppel generálták, de a balesetet és a robbanást a táborban végrehajtották.

(Yosihiro )
 

Adam Devine (Kurt) és Chloe Bridges (Paula) a film forgatásán való találkozás után kezdtek randevúzni. 2019 októberében bejelentették, hogy együtt élnek.

(Yosihiro )
 
Ez a mozi tökéletes szórakozás egy borongós hétfői estén, amikor igazából csak arra vágyik az ember, hogy a szokásos hét eleji 'depresszióját" kikúrálja egy habkönnyű élményt nyújtó, pörgős alkotással. Én őszinte szeretettel várom a második részt. több»
 
Alig egy hete - vagy kettő - már lezavartam egy Final Girl című filmet és habár a cím erős belső utalás volt a slasher filmeknél megszokott, utolsó lány effektusra, sajnos az irónia abban a moziban ennyivel - a cím - ki is merült. Semmi kikacsintás, semmi gyilkos poén. több»